Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021. Câinii și Cocoșii, bilet către fericirea supremă!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021: Câinii și Cocoșii vor avea parte de îndeplinirea unui vis important.
12.09.2021 | 10:00
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1319 septembrie 2021 Cainii si Cocosii bilet catre fericirea suprema
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021, Câinii și Cocoșii sunt pe drumul cel bun în atingerea unui țel important.

Săptămâna este marcată de multă muncă, de întâlniri providențiale și de bucurii neașteptate pentru cele mai multe semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Câinii primesc biletul către fericire și vorbim aici despre o situație neașteptată care se va produce în plan amoros. Unii dintre acești nativi s-ar putea căsători pe nepusă masă.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 13-19 septembrie 2021

Cocoșii au și ei în față îndeplinirea unui vis important. În cazul lor este vorba despre ceva material, despre o sumă importantă de bani în posesia căreia vor intra.

ADVERTISEMENT

Dragonii încearcă un joc de echilibristică între ce este moral și ce este necesar, dar imoral. E o săptămână plină de alegeri dificile.

Șerpii din zodiacul chinezesc poartă discuții extrem de importante cu oamenii din jurul lor pentru a-și da seama ce fel de imagine proiectează.

ADVERTISEMENT

Oile renasc din propria cenușă precum pasărea Phoenix și se dezmeticesc în legătură cu anumite activități pe care le-au tot amânat.

Caii dau tonul la distracție, deși nu e timp de pierdut. Se bucură de câteva momente frumoase alături de prieteni, însă astrele îi avertizează să nu uite de lucrurile importante din viața lor.

ADVERTISEMENT

Mistreții cad în capcane, Iepurii iubesc nebunește

Mistreții cad în tot felul de capcane și iau decizii pe baza unor informații false. Li se recomandă mai multă documentare!

Bivolii se simt iubiți și apreciați. Este o săptămână numai bună pentru a ieși în evidență prin lucruri frumoase.

Șobolanii își asumă anumite responsabilități și au rolul de salvatori ai celor din jur. Preferă să li se spargă lor oalele-n cap decât ca o ființă dragă să sufere.

Tigrii duc niște războaie la un cu totul alt nivel. Se poziționează cu arme redutabile și reușesc să se impună din prima clipă. Toate argumentele și situațiile sunt de partea lor.

Maimuțele reușesc să facă ce își doresc, fără se uite de lucrurile importante peste care nu pot trece cu vederea. E o săptămână bună pentru relaxare.

Iepurii au noroc în dragoste. Perioada care urmează le poate aduce acel partener de viață la care visau de mai mulți ani. Nici lor nu le va veni să creadă că au fost aleși, în sfârșit, de Cupidon.

 

ADVERTISEMENT