Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 iunie 2021. Cocoșii și Câinii se îndrăgostesc lulea

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 iunie 2021: Cocoșii și Câinii vor cunoaște dragostea adevărată în perioada următoare.
12.06.2021 | 10:07
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1420 iunie 2021 Cocosii si Cainii se indragostesc lulea
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 iunie 2021. Foto: lgotranslations.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 14-20 iunie 2021, Cocoșii și Câinii sunt avantajați din punct de vedere sentimental.

Perioada care urmează este una extraordinară din multe puncte de vedere. Fiecare zodie va avea ceva de câștigat, va trece într-un fel sau altul la următorul nivel în viața lor, fie că vorba de carieră sau viață personală.

ADVERTISEMENT

Câinii uită de neîmplinirile sufletești din relațiile anterioare și sunt mai deschiși ca niciodată spre ceva cu totul nou.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 iunie 2021

Același lucru li se întâmplă și celor născuți în zodia Cocoș. Cocoșii care sunt singuri acum vor cunoaște o persoană cu totul specială după data de 14 iunie 2021.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au parte de o săptămână a renașterii spirituale. Vor începe să vadă viața cu alți ochi. Devin o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Mistreții își caută dreptatea într-o speță mai veche. Problema pe care o abordează are legătură cu sacrificiile pe care aceștia le-au făcut pentru locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc merg pe o pojghiță subțire de gheață. Trebuie să fie foarte atenți la ce spun și mai ales cui spun.

Dragonii sunt favorizați la toate capitolele. Sunt, de departe, nativii care trag lozul cel mare în săptămâna cuprinsă între 14 și 20 iunie.

ADVERTISEMENT

Șerpii depășesc anumite cumpene importante

Șerpii reușesc să depășească anumite cumpene care au început să le blocheze energia bună și perspectivele. Au parte de un ajutor nesperat de la cineva din familie.

Bivolii s-ar putea să călătorească într-o țară îndepărtată. Nu e exclus ca tinerii născuți sub acest semn zodiacal să se stabilească în străinătate.

Șobolanii și Iepurii au un destin comun. Atât unii cât și alții trebuie să învețe lecția iertării, să se împace în primul rând cu trecutul lor, cu acțiunile făcute de ei, apoi cu celelalte persoane în cauză.

Oile aruncă lucrurile vechi de care nu mai au nevoie și fac curățenie și în lista lor de prietenie. Vor să lase loc noului în viața lor. Simt nevoia de purificare a mediului în care trăiesc.

Tigrii au o săptămână excelentă din punct de vedere financiar. Unii se pot trezi că li se mărește salariul sau primesc un cadou de la patron pentru cât de bine își fac treaba.

 

ADVERTISEMENT