Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Cocoșii, Șerpii și Dragonii, la capătul puterilor

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022 aduce mai multă responsabilitate pentru zodii. Fiecare își face o autoexaminare.
12.11.2022 | 17:25
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1420 noiembrie 2022 Cocosii Serpii si Dragonii la capatul puterilor
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 14 și 20 noiembrie este una grea și enervantă pentru Dragoni, Șerpi și Cocoși, potrivit zodiacului chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Cocoșii, Dragonii și Șerpii se confruntă cu tot felul de situații solicitante. La locul de muncă, aceștia sunt trași la răspundere în numele altora. Multe din neglijențele de care au dat dovadă se întorc acum împotriva lor. În unele cazuri, poate fi vorba chiar despre mici pedepse ori de reducere a banilor pe care îi merită.

ADVERTISEMENT

Dragonii au parte de tensiuni și în familie, acolo unde fiecare vorbește pe o cu totul altă limbă.

Iepurii sunt ceva mai vocali în săptămâna care urmează. Acum că își cunosc foarte bine locul în societate, nu vor să mai închidă ochii, să îndure toate minciunile care li se îndrugă.

ADVERTISEMENT

Oile zodiacului chinezesc au multă putere de muncă, doar că nu prea au cu cine să facă echipă. Trebuie să învețe să se descurce singuri, fără ajutor.

Caii și Câinii au o perioadă bună din toate punctele de vedere. Astrele vorbesc, în cazul lor, despre mici câștiguri financiare.

ADVERTISEMENT

Maimuțele, mai atente la exprimare

Maimuțele se concentrează mai mult pe felul în care se exprimă, asta deoarece au observat că multe din cuvintele lor sunt interpretate eronat.

Bivolii încep niște proiecte noi. N-au ei prea mare entuziasm, dar, vorba aceea, pofta vine mâncând. Spre final de săptămână vor avea mai mult chef ca niciodată!

ADVERTISEMENT

Șobolanii nimeresc în niște contexte favorabile pentru ceea ce și-au propus ei în carieră. Se folosesc de imaginația lor bogată pentru a mai bifa niște succese.

Cât despre Tigrișori și Mistreți, ei au o săptămână de relaxare. Vor să facă o pauză de la activitățile intense cu care s-au obișnuit în ultima perioadă. Au nevoie de niște momente de respiro, să-și pună ordine în gânduri, să tragă linie pentru a vedea ce greșeli să nu mai repete în viitor.

 

ADVERTISEMENT