Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 august 2022. Șobolanii sunt puși pe distracție

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 august 2022: Șobolanii vor fi dornici de distracție, în timp ce Dragonii abia vor avea timp să respire din cauza chestiunilor birocratice pe care le au de rezolvat.
13.08.2022 | 10:38
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1521 august 2022 Sobolanii sunt pusi pe distractie
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 august 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 15 și 21 august 2022 va fi una plină de emoții pentru Iepuri și Tigri, conform zodiacului chinezesc. Șobolanii, în schimb, se vor distra pe cinste.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 august 2022

Iepurii și Tigrii au de trecut prin tot felul de situații neplăcute, prin momente care pot fi destabilizatoare din punct de vedere emoțional. Acești nativi ai horoscopului asiatic se implică, fără voia lor, în problemele altora și de aici se pot isca tot felul de necazuri.

ADVERTISEMENT

Dragonii au de făcut o serie de acte, de întocmit documente fără de care unele din proiectele la care visează cu ochii deschiși nu se pot concretiza. E o perioadă agitată, cu drumuri multe, cu birocrație la greu.

Șobolanii sunt puși pe distracție toată săptămâna. Vor să ia lucrurile mai ușor, să nu se mai streseze pentru fiecare fleac. Au norocul să fie înconjurați de persoane care le înțeleg foarte bine felul de a fi și îi vor încuraja în a pune în practică ideile lor.

ADVERTISEMENT

Maimuțele respiră un pic mai ușurate față de felul în care a început luna august pentru ele. E o săptămână în care își pun ordine în gânduri.

Cocoșii sunt ceva mai temperamentali. Nu mai suportă să li se spună doar unde greșesc. De data asta se vor impune și vor vorbi și despre lucrurile pe care le fac bine, nu doar despre erori.

ADVERTISEMENT

Câinii și Șerpii, perioadă bună la capitolul iubire

Câinii și Șerpii au o perioadă efervescentă din punct de vedere amoros. Cei născuți sub aceste semne își pot schimba radical viața, în sensul că poate avea loc o nuntă pe nepusă masă în care ei să fie mirii.

Caii dau de necaz undeva în a doua jumătate a lunii, iar Bivolii trebuie să facă mai multe economii. Pentru Bivoli pot veni tot felul de facturi de care nici nu aveau habar.

ADVERTISEMENT

Oile se pun în niște situații stânjenitoare vrând să înțeleagă anumite realități la care nu au avut până acum acces. Nu e nimic! Omul învață toată viața!

Mistreții au o săptămână plină de energie, de voie bună, de implicare 100% în tot ceea ce fac. Vor fi recompensați pentru asta!

ADVERTISEMENT