Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Mistreții și Cocoșii au planuri îndrăznețe

13.03.2021 | 10:14
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1521 martie 2021 Mistretii si Cocosii au planuri indraznete
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 15-21 martie 2021, Mistreții și Cocoșii vor porni niște planuri destul de îndrăznețe și vor avea parte de mult sprijin în tot ce își propun.

E o săptămână benefică pentru oamenii care au idei îndrăznețe și sunt ambițioși, pentru cei care nu se feresc de munca grea.

ADVERTISEMENT

Mistreții și Cocoșii sunt, de departe, cei mai avantajați de astre în perioada următoare. Vor avea parte de tot felul de momente interesante din punct de vedere profesional.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 martie 2021

Vor face față unor examene destul de grele, dar vor depăși cu brio orice obstacol. Unii s-ar putea îmbogăți.

ADVERTISEMENT

Maimuțele din zodiacul chinezesc au parte de surprize plăcute din partea anumitor persoane dragi. Își lărgesc cercul de prieteni.

Bivolii nu sunt tocmai în apele lor, însă vor reuși să dea cu piciorul tuturor gândurilor negative, angoaselor.

ADVERTISEMENT

Iepurii se concentrează asupra familiei și pornesc tot felul de activități care îi adună în același loc pe cei dragi.

Șobolanii sunt cu gândurile în toate părțile și devin ușor nostalgici amintindu-și de tinerețile lor. Cei tineri s-ar putea să primească un mic ajutor financiar de unde nu se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Șerpii iau decizii grele

Șerpii iau decizii importante care i-ar putea implica pe cei din jur. Trebuie să fie cu ochii în patru deoarece apar și câteva capcane.

Tigrii nu sunt prea vorbăreți în această săptămână. Vor dori mai degrabă să se retragă în colțul lor decât să se implice cu prea mult patos în anumite evenimente.

Caii dau tot ce au mai bun la locul de muncă și vor primi și laude pentru străduința lor. Unii s-ar putea trezi cu o mărire de salariu și o ridicare în grad.

Dragonii sunt loviți de săgeata lui Cupidon. Este săptămâna în care o dragoste nouă apare în calea lor.

Câinii primesc tot felul de reproșuri și realizează anumite greșeli pe care le-au făcut, de multe ori fără să își dea seama. Oile, în schimb, luptă pentru dreptatea lor și au câștig de cauză.

 

ADVERTISEMENT