Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 august 2021. Tigrii întâmpină unele obstacole

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 16-22 august 2021, aduce schimbări importante în viața nativilor din zodiile Dragon și Șobolan.
14.08.2021 | 15:50
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1622 august 2021 Tigrii intampina unele obstacole
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 august 2021. Tigrii întâmpină unele obstacole
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru săptămâna 16-22 august 2021. Nativii Dragon și Șobolan au parte de schimbări importante în viața lor, în timp ce Tigrii vor întâmpina unele obstacole. 

Alți nativi trebuie să rezolve unele probleme apărute în cuplu.

Citește mai jos care sunt previziunile complete pentru nativii celor 12 semne zodiacale și care este mesajul înțelepților din Orient.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 august 2021. Tigrii întâmpină unele obstacole

Șobolan

În această săptămână veniturile tale oscilează destul de mult. Nu ar fi bine să iei decizii financiare pentru că ar putea să te afecteze în viitor. În mijlocul săptămânii s-ar putea să ai parte de unele evenimente neașteptate la birou. Nu te lăsa descurajat. În final vei rezolva toate problemele.

Bivol

Ai avut o perioadă mai grea și ești destul de agitat. În primele zile te simți destul de obosit. Evită să spui lucruri pe care le poți regreta mai târziu. Este posibil ca spre mijlocul săptămânii să primești vești bune de la niște prieteni și îți faci planurile pentru weekend. Poate fi vorba de o ieșire sau de o petrecere.

ADVERTISEMENT

Tigru

Este o săptămână în care este posibil să întâmpinați mai multe obstacole. Atât pe plan sentimental cât și la birou. Luați fiecare lucru pe rând și căutați o rezolvare. La sfârșitul săptămânii ați putea să plecați câteva zile la mare sau la munte.

Iepure

Te confrunți cu probleme din trecut pe care le-ai lăsat nerezolvate. Fie că este vorba de persoane sau situații a venit momentul să le faci față. În a doua parte a săptămânii vă simțiți destul de obosiți și nu aveți chef să faceți mare lucru.

ADVERTISEMENT

Dragon

Chiar la începutul săptămânii veniți cu niște idei foarte bune și veți fi apreciați la locul de muncă. Este posibil să fiți chiar promovați sau să obțineți o primă. ar putea să apară și unele oportunități financiare pe care ar fi bine să nu le ratați.

Șarpe 

O legătură de prietenie ar putea să ia o întorsătură neașteptată. Este posibil să vă supărați din această cauză. Nu trebuie să te superi, lângă tine rămân prietenii apropiați. Spre finalul săptămânii este posibil să primești o invitație pentru o petrecere. Ar trebui să mergi să te mai și distrezi puțin.

ADVERTISEMENT

Cal

Te așteaptă o săptămână mai dificilă. Ai mai multe sarcini la serviciu și vei descoperii că trebuie să faci și mai multe drumuri pentru a rezolva unele chestiuni personale.

Capră

Apare o călătorie neașteptată în primele zile ale săptămânii. În cazul în care nu ți-ai făcut planurile de vacanță ar fi bine să decizi cât mai repede. În a doua parte a săptămânii ai putea primi o ofertă pe care o aștepți de ceva vreme.

Maimuță

Pregătește-te pentru tot felul de situații ciudate și răsturnări de situații, așa nu vei fi surprins. Nu ai de ce să fii speriat, trebuie doar să ai grijă la persoanele din jurul tău. Sfârșitul de săptămână rezervă-l pentru prieteni și familie.

Cocoș

În primele zile trebuie să iei unele decizii importante împreună cu partenerul de viața. Poate fi vorba despre o călătorie sau chiar despre schimbarea locului de muncă. Este posibil să primești și niște bani. Fie cineva îți returnează o datorie, fie primești o primă. 

Câine

Relații tensionate în familie. Dacă simți că lucrurile scapă de sub control ar trebui să porți o discuție cu partenerul de viață. La muncă este posibil să primești un proiect important la care vei lucra cu mai mulți colegi. În weekend primești vești neașteptate.

Mistreț

Ceva te-ar putea enerva în primele zile ale săptămânii, dar ar trebui să ai grijă să nu spui lucruri pe care le vei regreta. Dacă te simți mai obosit fă o vizită la medic pentru a te asigura că totul este bine.

ADVERTISEMENT