Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 mai 2022. Șobolanii explodează de fericire!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 mai 2022: Șobolanii sunt într-o perioadă efervescentă a vieții lor. Lucrurile intră pe un făgaș normal pentru acești nativi.
14.05.2022 | 10:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1622 mai 2022 Sobolanii explodeaza de fericire
Zodiac chinezesc pentru duminică un.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 16-22 mai 2022, Șobolanii vor avea suficiente motive de bucurie.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 16-22 mai 2022

Șobolanii primesc câteva vești extraordinare din punct de vedere financiar. Se vor axa pe lucruri pe care nu au vrut să le facă din cauza comodității. Acum vor avea și banii și energia necesare.

ADVERTISEMENT

Dragonii se concentrează cu mai multă atenție în felul în care comunică. Relațiile cu cei din jur pot cunoaște un upgrade important, care va fi în favoarea lor ca imagine publică. Maimuțele obțin câteva victorii importante din punct de vedere profesional. Au parte de reușite la care nici ele nu se așteptau.

Șerpii zodiacului chinezesc au o săptămână benefică din toate punctele de vedere. Nu e exclus să facă o mică excursie undeva în weekend. Câinii renunță la anumite principii. Fac tot soiul de compromisuri pentru a-și atinge țelurile.

ADVERTISEMENT

Caii au parte de câteva momente unice din punct de vedere sentimental. Persoana iubită le poate face surprize foarte frumoase. Devin extrem de romantici. Iepurii pun mare preț pe cuvântul dat, iar în săptămâna 16-22 mai vor dovedi că se țin de promisiuni.

Tigrii își revin cu banii

Bivolii poartă discuții interesante cu colegii de muncă. Pot iniția tot felul de noi proiecte, separate de ceea ce fac ei în fiecare zi. Au ambiții foarte mari. Visează la propriul lor business.

ADVERTISEMENT

Oile recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut față de ceilalți. Este o perioadă bună pentru împăcări, mai ales dacă vorbim despre relațiile de rudenie.

Tigrii scapă de anumite griji financiare. Vin bani de unde nu se așteaptă. Au parte de tot felul de câștiguri interesante, iar unii se pot bucura și de o escapadă la mare sau la munte cu cei mai buni prieteni ori cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Mistreții și Cocoșii au o săptămână tensionată. Discuțiile în contradictoriu apar la locul de muncă. Încăpățânarea de care dau dovadă nu îi va ajuta.

 

ADVERTISEMENT