Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 mai 2021. Oile și Tigrii au parte de revelații interesante

15.05.2021 | 10:52
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1723 mai 2021 Oile si Tigrii au parte de revelatii interesante
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 mai 2021. Foto: vice.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 17-23 mai 2021, Oile și Tigrii au parte de tot felul de revelații de care vor depinde activitățile lor profesionale, dar și relațiile cu cei mai apropiați oameni.

Este o săptămână în care trecutul revine sub o formă sau alta în viețile tuturor zodiilor. În unele cazuri este vorba despre niște amintiri dureroase sau readucerea în prim plan a unor idei, în alte cazuri poate fi vorba chiar despre întâlniri cu oameni despre care nu se mai știa nimic de ani buni.

ADVERTISEMENT

Astfel de revelații, la contactul cu elementele trecutului, vor avea în special Oile și Tigrii din zodiacul chinezesc, mai ales din 18 mai încolo. Pentru ei, lucrurile vor căpăta noi sensuri.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 mai 2021

Vor acumula informații care îi vor face mai hotărâți și mai drepți în fața sorții, iar pe viitor alegerile pe care le vor face vor fi mult mai bune.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o săptămână în care așteaptă tot felul de răspunsuri, în care se gândesc serios la deciziile pe care trebuie să le ia pentru confortul lor psihic. Vor fi zile pline de emoții.

Mistreții nu sunt în apele lor în perioada următoare. Se ceartă cu toate lumea, iar anumite greșeli făcute în trecut le-ar putea exploda în față.

ADVERTISEMENT

Pentru Cocoși, săptămâna cuprinsă între 17 și 23 mai 2021 va fi extraordinară din punct de vedere financiar, dar proastă pe plan relațional. Se schimbă foarte multe relații de prietenie.

Caii din zodiacul chinezesc reușesc să deslușească anumite mistere ale trecutului care le dădeau mari bătăi de cap, în timp ce Șobolanii fug după cai verzi pe pereți și se trezesc iar în fața hazardului pe care nu îl mai pot stăpâni.

ADVERTISEMENT

Dragonii pun punct unei povești de iubire

Iepurii au o săptămână în care dovedesc loialitate față de persoanele care contează cu adevărat în viața lor. În cazul lor, trecutul revine sub o formă frumoasă, aducându-le în preajmă prieteni pe care nu i-au mai văzut din liceu.

Bivolii și Șerpii au de făcut compromisuri pentru a nu repeta erorile din trecut. De data aceasta, dau dovadă de mai multă maturitate și beneficiază de sprijinul astrelor în demersurile lor profesionale.

Pentru ei, săptămâna va fi axată în exclusivitate pe muncă, iar finalul următoarelor 7 zile le va aduce și un strop de romantism.

Câinii se îndrăgostesc, iar mintea lor va fi ocupată de persoana pe care pun ochii, în timp ce Dragonii se dezîndrăgostesc și pun capăt unei povești de iubire în care nu se mai simțeau confortabili.

 

ADVERTISEMENT