Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022. Bivolii repară niște greșeli din trecut

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022: Urmează o perioadă destul de interesantă pentru foarte multe persoane.
16.10.2022 | 10:54
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1723 octombrie 2022 Bivolii repara niste greseli din trecut
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

În săptămâna 17-23 octombrie 2022, Bivolii își fac mai mult decât mea culpa. Vor să se revanșeze față de o persoană tare dragă inimii lor.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 octombrie 2022

Greșelile trecutului pot fi reparate cu condiția sincerității! Bivolii vor face un pas în spate și vor recunoaște unde au gafat, care au fost cele mai proaste decizii luate la un moment dat în viața lor.

ADVERTISEMENT

Dragonii au o săptămână cam… euforică! Nu se știe de unde le vine pofta de viață și veselia, dar e bine că o au. Acești nativi îi vor molipsi și pe cei din jur cu zâmbetul lor.

Maimuțele pun mai mult preț pe cuvântul dat, așa că vor fi mai atente la ceea ce promit. Se vor gândi mai bine la lucrurile pe care pot să le respecte și nu îi vor mai amăgi pe ceilalți.

ADVERTISEMENT

Cocoșii rup legătura cu anumite persoane care le-au făcut mult rău. Au parte de tot felul de situații care mai de care mai neplăcute, căci unele despărțiri vor fi destul de dureroase.

Caii zodiacului chinezesc au toate motivele de bucurie, căci în săptămâna 17-23 octombrie vor primi o veste bună de la angajatorul lor. Se poate ivi o mărire salarială considerabilă!

ADVERTISEMENT

Mistreții dau de necaz la muncă

Câinii ascultă mai mult. Învață să tacă și să nu tragă concluzii pripite. Vor fi ochi și urechi la tot ce se mișcă în jurul lor. Șobolanii, în schimb, sunt la polul opus în perioada care vine. Aceștia își vor băga nasul unde nu le fierbe oala.

Mistreții dau de necaz la locul de muncă. Unii colegi s-ar putea să le facă zile fripte și să le încurce planurile.

ADVERTISEMENT

Șerpii, Oile și Iepurii au de-a face cu situații neprevăzute în familie. Pot afla niște vești de la rudele aflate în străinătate, vești care îi pot tulbura.

Tigrii încep o nouă viață din toate punctele de vedere. Lasă în spate tot ce a fost rău și se vor focusa doar asupra lucrurilor bune de acum înainte.

ADVERTISEMENT