Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021. Maimuțele dau de un mare noroc

16.01.2021 | 08:39
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1824 ianuarie 2021 Maimutele dau de un mare noroc
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021, Maimuțele vor avea parte de un noroc colosal la capitolul profesional.

Este o perioadă benefică pentru majoritatea zodiilor, mai ales pentru cele care au tras din greu la finalul anului trecut, căci acelea vor fi primele care vor culege deja roade frumoase.

ADVERTISEMENT

Dragonii încep săptămâna purtați pe drumuri de birocrație, iar la mijlocul acesteia vor avea parte de o veste bună, dovadă că n-au umblat degeaba pentru anumite hârtii/ documente de care aveau mare nevoie.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 ianuarie 2021

Șobolanii pornesc într-o nouă aventură din punct de vedere profesional. Sunt bine aspectați la capitolul studii mai ales cei care știu să îmbine utilul cu plăcutul, în special studenții creativi, cei care urmează cursuri ale artelor.

ADVERTISEMENT

Mistreții sunt puși pe gânduri în legătură cu o schimbare pe care vor să o facă. Se vor consulta în stânga și dreapta pentru a ajunge la o concluzie.

Maimuțele au parte de un mare noroc undeva la finalul săptămânii. Vine o ofertă care este mai mult decât încântătoare.

ADVERTISEMENT

Șerpii din zodiacul chinezesc au parte în săptămâna dintre 18 și 24 ianuarie 2021 de multe bucurii din partea rudelor sau chiar din partea persoanei iubite.

Iepurii sunt certăreți, iar Cocoșii sunt prinși de timp

Iepurii sunt puși pe harță toată săptămâna, iar astrele îi atenționează să coboare tonul mai ales la cei vârstnici.

ADVERTISEMENT

Câinii duc o bătălie grea în interiorul lor și se confruntă cu tot felul de spaime care vin de nicăieri. Au nevoie de relaxare mai mult ca oricând.

Caii dovedesc o serie de abilități pe care nici ei nu știau că le au și s-ar putea să fie recompensați pentru asta.

Tigrii și Bivolii au o săptămână ușor tensionată din punct de vedere amoros, însă nu trebuie să se panicheze dacă unele lucruri nu funcționează așa cum trebuie. Să se înarmeze cu răbdare și totul va fi bine.

Oile pun prea mult suflet pentru persoane care nu merită atenția lor și își vor da seama de asta la sfârșitul săptămânii. Fac curățenie în lista lor de prieteni.

Cocoșii au de-a face cu tot felul de deadline-uri și se simt destul de încorsetați. Au nevoie de mai multă stabilitate emoțională.

 

ADVERTISEMENT