Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021. Cocoșii trebuie să renunțe la orgoliu

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021: Cocoșii trebuie să nu mai facă pe... cocoșii!
16.10.2021 | 10:51
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1824 octombrie 2021 Cocosii trebuie sa renunte la orgoliu
ADVERTISEMENT

Conform celui mai proaspăt zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021, mai multe zodii intră într-o nouă etapă a vieții lor.

Urmează o perioadă în care fiecare trebuie să renunțe la ceva, să facă anumite compromisuri, să renunțe la orgolii.

ADVERTISEMENT

Cocoșii sunt cei mai atenționați de astre în săptămâna care vine. Felul în care aleg să se impună la locul de muncă nu mai funcționează.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021

Dragonii primesc vești plăcute din străinătate. Erau în așteptarea anumitor confirmări, iar de data aceasta toate lucrurile frumoase se produc în viața lor unul după altul.

ADVERTISEMENT

Șobolanii pun mare preț pe loialitate. Toți cei care au greșit în fața lor s-ar putea să plătească destul de scump.

Cât despre Bivoli, aceștia trebuie să facă niște eforturi financiare consistente. Nu mai pot cheltui bani pe fițe, pe capricii pe care și le permiteau altădată.

ADVERTISEMENT

Maimuțele sunt dispuse și ele să facă anumite negocieri. Stăpânesc foarte bine arta dialogului și devin mai conciliante în toate relațiile lor, indiferent de natura acestora.

Iepurii găsesc resurse importante de energie și reușesc să se reinventeze surprinzând pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc au o săptămână grea la locul de muncă. Se bat pentru scaunul lor mai mult ca niciodată.

Tigrii tind să pună paie pe foc într-un conflict care nu le aparține. S-ar putea să se ardă.

Mistreții, favoriții astrelor

Șerpii dobândesc tot felul de veleități noi. Sunt cei mai creativi nativi din perioada următoare. Vor fi o surpriză pentru mulți.

Câinii merg până în pânzele albe pentru dreptatea lor. Nu mai acceptă să fie călcați în picioare și să li se râdă în nas.

Oile învață să asculte mai mult și să vorbească mai puțin. Sunt persoanele ideale pentru cei care vor să plângă pe umărul cuiva.

Mistreții, sunt de departe, cei mai favorizați în săptămâna 18-24 octombrie 2021. Potrivit zodiacului chinezesc, acești nativi vor face o figură bună în relațiile lor profesionale.

Vin și momente frumoase în dragoste, acolo unde au avut puțin de pătimit în ultima perioadă. Norocul lor este mare și la bani. Primesc recunoștință pentru munca lor, iar unii dintre Mistreți s-ar putea să câștige un premiu în urma participării la un concurs.

 

ADVERTISEMENT