ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Bivolii dau de ghinioane

Autor: Dan Suta | 17.04.2021 | 14:46
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Bivolii dau de ghinioane
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Foto: chinesenewyear.net

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021, Bivolii se vor confrunta cu tot felul de probleme mai ales din punct de vedere profesional. Au numai ghinioane în următoarele 7 zile.

ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 19 și 25 aprilie 2021 vine cu momente decisive pentru foarte multe semne zodiacale. Este o perioadă destul de complicată mai ales din punct de vedere financiar. Totuși, există și persoane care au parte de bucurii.

Bivolii au parte numai de ghinioane din multe puncte de vedere. Pe plan sentimental nu vor fi în cea mai bună formă, iar pe partea profesională apar provocări cărora nu le pot face față.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021

Tigrii sunt în largul lor și se bucură că au parte de sprijin din partea familiei pentru lucrurile pe care vor să le realizeze. Le lipseau aceste încurajări.

Maimuțele au parte de momente de liniște. Vor să facă o pauză de la anumite activități și să se concentreze mai mult pe spiritualitate, pe legătura lor cu Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Cocoșii sunt extrem de nehotărâți, iar tărăgănarea anumitor decizii legate de bani s-ar putea să îi coste pe viitor.

Câinii și Caii au oarecum un destin asemănător. Vor fi puși în situații în care cuvântul lor va cântări foarte mult pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc nu sunt în apele lor și vor fi puși în dificultate mai ales la locul de muncă. Au de făcut o serie de lucruri care nu li se potrivesc 100%. Trebuie să se adapteze din mers.

Dragonii trebuie să se ferească de compromisuri

Șobolanii pun preț pe relația cu cei în vârstă din familie și sunt extrem de conștiincioși. Fac tot felul de analize și ajung la niște concluzii potrivite pentru proiectele lor de viitor.

ADVERTISEMENT

Șerpii fac demersuri importante. E o săptămână legată de acte, de hârtii. Au de înfruntat o birocrație stufoasă. Unii s-ar putea să ajungă cu nervii la pământ, așa că li se recomandă multă răbdare.

Iepurii dau tot ce au mai bun pentru a salva anumite relații. E posibil să recupereze o legătură pierdută cu un prieten drag sau chiar cu partenerul de viață. Sunt avantajați cei care au relații la distanță.

ADVERTISEMENT

Dragonii nu trebuie să își asume noi compromisuri în săptămâna 19-25 aprilie. Trebuie să stea departe de orice risc.

Mistreții au o săptămână excelentă din toate punctele de vedere. Vin niște bani în conturile lor și stau excelent și la capitolul amoros.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!