Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 iulie 2021. Șerpii petrec momente de neuitat cu cei dragi

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 iulie 2021: Șerpii vor trece prin momente frumoase alături de cei dragi.
17.07.2021 | 10:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1925 iulie 2021 Serpii petrec momente de neuitat cu cei dragi
ADVERTISEMENT

Potivit celui mai nou zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 iulie 2021, Șerpii vor avea parte de momente de neuitat alături de persoanele dragi lor.

Este o perioadă bună pentru a face pace cu cei din jur. Șerpii vor profita din plin de toate aspectele astrale favorabile lor. Oamenii dragi le vor deschide ochii în legătură cu lucruri ce păreau de neînțeles pentru ei.

ADVERTISEMENT

Maimuțele iau decizii extrem de importante care pot provoca schimbări uriașe chiar și pentru partenerul de viață ori pentru familie.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 iulie 2021

Dragonii duc tot felul de războaie. Reușesc în sfârșit să se impună în fața celorlalți cu argumente imbatabile.

ADVERTISEMENT

Tigrii pun mare preț pe cuvântul dat. Nu mai acceptă promisiuni deșarte din partea oamenilor. Vor spune lucrurilor pe nume fără regrete.

Nici Oile nu vor avea regrete și vor lua decizii pe care le-au tot amânat mulți ani. Dau dovadă că știu să își asume responsabilități destul de grele.

ADVERTISEMENT

Câinii au o săptămână excelentă pentru călătorit. Își fac rezervări din timp și se simt în sfârșit fericite că pot să vadă locuri fantastice.

Mistreții dau de necaz la mijlocul săptămânii. Unii oameni le bun bețe în roate și asta îi determină să acționeze fără milă.

ADVERTISEMENT

Șobolanii află tot felul de lucruri neplăcute despre persoane față de care aveau un respect imens. Cei care reprezentau pentru ei niște repere vor deveni niște indivizi de evitat.

Caii, favoriții astrelor

Cocoșii au o luptă de dus cu ei înșiși. Poartă anumite responsabilități pe care în mod normal nu și le-ar asuma. O fac mai mult ca o penitență.

Bivolii recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut în dragoste. Dau înapoi și se concentrează pe ce pot repara.

Iepurii se reorientează profesional și o fac cu foarte mare succes. Învață să își gestioneze mult mai bine finanțele. Renunță la anumite capricii și fac investiții de durată.

Caii sunt cei mai favorizați de astre. Bafta lor va fi în toate. Banii nu le vor lipsi deloc, la capitolul amoros stau excelent, iar relațiile cu cei din jur devin din ce în ce mai fructuoase.

Caii vor simți nevoia să fie un pic mai săritori cu ceilalți. Vor surprinde cu latura lor samariteană.

 

ADVERTISEMENT