Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 iunie 2022. Maimuțele au parte de mari provocări

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 iunie 2022: Maimuțele au o perioadă destul de agitată. Socoteala de acasă pare să nu se potrivească prea bine cu cea din târg.
18.06.2022 | 13:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2026 iunie 2022 Maimutele au parte de mari provocari
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 iunie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 20-26 iunie 2022, Maimuțele nu vor avea prea multă liniște. Unele evenimente din jurul lor le pot da mari bătăi de cap.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 iunie 2022

Maimuțele încep săptămâna cu puțină relaxare, dar nu o vor continua în aceeași notă detașată. Acești nativi au tot felul de sarcini de dus la bun sfârșit, tot felul de opreliști și de tensiuni. Vor face față în felul lor tuturor provocărilor. Abia de vineri încolo vor respira cu ușurare.

ADVERTISEMENT

Câinii au o săptămână destul de complicată la nivel sentimental. Unele promisiuni făcute de persoana iubită nu sunt respectate, iar asta le provoacă un oarecare disconfort. Bivolii sunt puși pe ceartă încă de luni. Găsesc mereu câte ceva care să nu le convină.

Mistreții vor fi în centrul atenției toată săptămâna. Ideile lor, energia pozitivă pe care o au îi vor molipsi pe cei din jur. Caii simt că sunt trădați și încep să facă muncă de detectiv. Pot afla adevăruri neplăcute.

ADVERTISEMENT

Șobolanii și Iepurii au un destin comun. Vor purta discuții revelatoare care îi vor ajuta să își liniștească sufletul. Trec de anumite cumpene emoționale, poate chiar împreună.

Cocoșii au noroc la bani

Șerpii din zodiacul chinezesc traversează o perioadă de zbucium interior. Nu se mai simt în largul lor. Au tot mai multe nemulțumiri, tot mai multe semne de întrebare cu privire la viitorul lor.

ADVERTISEMENT

Cocoșii sunt favorizați din punct de vedere financiar toată săptămâna. Pun mare preț pe banii pe care îi câștigă și vor învăța să nu îi mai folosească pe nimicuri.

Dragonii renunță la anumite capricii de dragul celorlalți. Devin și ei mai responsabili financiar. Oile și Tigrii s-ar putea să călătorească în niște locuri pe care nu le-au mai vizitat niciodată.

ADVERTISEMENT

Sunt extrem de entuziasmați de excursia pe care o vor face. Asta și pentru că vor merge la distracție cu cei mai dragi oameni.

 

ADVERTISEMENT