Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Maimuțele recuperează anumite lucruri importante

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 iunie 2021: în penultima săptămână din luna lui Cireșar, Maimuțele vor recupera anumite lucruri.
19.06.2021 | 14:15
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2127 iunie 2021 Maimutele recupereaza anumite lucruri importante
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 21-27 iunie 2021, Maimuțele vor reveni la anumite valori pe care le-au abandonat și vor câștiga lupta cu timpul.

Săptămâna va fi una plină de învățături pentru mai toate semnele zodiacale. Maimuțele sunt cele care vor reuși să se impună mai mult ca oricând. Au toate argumentele de partea lor, iar de data asta nu se mai sfiesc să riște.

ADVERTISEMENT

Vor recupera anumite valori pe care le credeau pierdute, dar și anumite prietenii. Pentru acești nativi, săptămâna este una de refacere completă, mai ales din punct de vedere spiritual.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 iunie 2021

Bivolii pornesc cu stângul în săptămâna cuprinsă între 21 și 27 iunie. Întâmpnă anumite probleme de natură financiară și asta le poate da starea peste cap.

ADVERTISEMENT

Dragonii nu reușesc să facă tot ce își propun în săptămâna următoare, dar nu trebuie să dispere. Au suficiente motive de bucurie.

Șerpii pun cap la cap anumite informații pe care le descoperă despre persoanele din jurul lor și devin mai implicați ca oricând în evenimentele în familie.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc pornesc într-o aventură de zile mari. Dau tot ce au mai bun din ei la locul de muncă. S-ar puea trezi într-o delegație importantă peste mări și țări.

Caii vor să încheie anumite relații căci își dau seama că nu toți oamenii sunt cu adevărat sinceri. Vor afla lucruri care îi vor tulbura.

ADVERTISEMENT

Câinii pornesc un proiect nou, un plan de investiții în care îi angrenează pe cei din familie. Au de făcut o serie acte, de întocmit în detaliu tot ce vor să facă.

Cocoșii și Mistreții trec prin dezamăgiri

Șobolanii au anumite ținte în viața lor sentimentală și încep să le atingă rând pe rând. Unii dintre ei își pot face singuri dreptate într-o problemă spinoasă.

Tigrii sunt vedetele săptămânii. Energia lor îi va cuceri pe toți. Sunt implicați și determinați să îi ajute pe cei din jur, dar și puși pe distracție.

Iepurii din zodiacul chinezesc trebuie să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut în relație de iubire. Încă se mai poate repara ceva.

Cocoșii și Mistreții au oarecum un destin comun în săptămâna 21-27 iunie 2021. Atât unii, cât și alții, trebuie să o ia de la zero din punct de vedere emoțional. Vor trece prin niște dezamăgiri mari.

 

 

ADVERTISEMENT