Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie 2021. Mistreții pornesc pe un drum nou în viață

20.02.2021 | 10:16
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2228 februarie 2021 Mistretii pornesc pe un drum nou in viata
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna cuprinsă între 22 și 28 februarie 2021, ultima din această lună, Mistreții vor avea parte de cele mai multe schimbări în bine, de un restart calitativ în viața lor.

Mistreții vor începe proiecte noi și sunt predispuși la a încerca lucruri de care s-au ferit până în acest moment. Au parte și de multă susținere din partea apropiaților.

ADVERTISEMENT

Dragonii dau tot ce au mai bun la locul de muncă și vor fi răsplătiți cum se cuvine pentru efortul lor.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 22-28 februarie 2021

Maimuțele trebuie să aibă grijă la anumite excese, să înceapă să își schimbe stilul de viață. E o săptămână bună în mare parte.

ADVERTISEMENT

Șobolanii se pregătesc de schimbări în casă. Unii schimbă mobilierul, alții se pun la punct cu noile gadgeturi apărute pe piață.

Iepurii reușesc să se concentreze mai bine pe studii, pe examene și vor face față unor situații în care nu au mai fost puși niciodată.

ADVERTISEMENT

Bivolii sunt pe cai mari și vor reuși să își îndeplinească un vis care a fost în stand-by mult timp.

Cocoșii rup legătura cu trecutul toxic

Oile din zodiacul chinezesc au parte de o perioadă destul de confuză. Trebuie să facă tot felul de alegeri și nu sunt foarte convinși care este varianta cea mai bună pentru confortul lor psihic.

ADVERTISEMENT

Câinii au în față o etapă nouă din punct de vedere profesional și poartă tot felul de negocieri. Va ieși bine.

Caii primesc tot felul de surprize, cadouri din partea celor dragi, atenții sau vorbe bune. Au nevoie de o ridicare a moralului în această perioadă.

Șerpii ajung la tot felul de concluzii despre modul în care ar trebui să gestioneze anumite relații, despre felul în care se raportează la cei din jur.

Tigrii nu sunt tocmai în apele lor în ultima săptămână din februarie. Mulți dintre cei tineri află niște adevăruri care i-ar putea bulversa.

Cocoșii rup anumite legături cu trecutul, iar asta poate însemna inclusiv îndepărtarea din mediul lor a unor persoane care au devenit toxice pentru ei.

 

ADVERTISEMENT