Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 august 2021. Șerpii și Iepurii dau de greutăți

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 august 2021: Șerpii și Iepurii trebuie să facă noi eforturi pentru a se redresa. 
22.08.2021 | 11:31
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2329 august 2021 Serpii si Iepurii dau de greutati
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 august 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 23-29 august 2021, Șerpii și Iepurii vor da de noi și noi greutăți. Sunt dispuși să înfrunte situațiile cu mai multă îndârjire ca niciodată.

Iepurii au de trecut niște examene importante din punct de vedere profesional. Li se solicită opinia, iar de multe ori pot fi extrem de tranșanți, de nemiloși cu cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Șerpii dau de greutăți în familie. Dialogul cu cei dragi nu mai este la fel de productiv ca până acum. Trebuie să schimbe anumite tactici.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 august 2021

Dragonii au o săptămână în care li se solicită tot felul de opinii. În multe subiecte nu se pot băga pentru că nu au suficiente cunoștințe. Tocmai de aceea, astrele le recomandă să fie rezervați.

ADVERTISEMENT

Mistreții au o săptămână de glorie. Primesc bani, se distrează și sunt fericiți înconjurați de cei mai dragi oameni din viața lor.

Oile din zodiacul chinezesc au și ele o perioadă excelentă. Cel mai favorizat sector este cel amoros. Persoanele tinere născute sub acest semn zodiacal e posibil să facă un pas important în relațiile lor.

ADVERTISEMENT

Șobolanii încep să dezvăluie lucruri pe care până acum le-au ascuns despre ei. Oamenii îi vor vedea cu alți ochi.

Bivolii renunță la atitudinea delăsătoare și trec la treabă. Vor fi o adevărată surpriză pentru cei care n-au pariat pe anduranța lor.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc deslușesc tot felul de taine, de mistere. Vor afla lucruri pe care nu și le imaginau că există.

Cocoșii pornesc într-o călătorie spirituală

Câinii sunt ceva mai sensibili decât de obicei. Pot izbucni ușor în plâns, așa că e indicat să nu fie provocați.

Cocoșii pornesc într-o călătorie inițiatică. Pentru ei, săptămâna care urmează va fi una plină de revelații spirituale.

Maimuțele îmbină perfect utilul cu plăcutul. La muncă dau totul, dar și la distracție se vor face remarcate.

Tigrii primesc noi responsabilități și sunt entuziasmați pentru ceea ce au de făcut. Le vor demonstra superiorilor de la muncă aptitudinile pe care parcă le-au ținut ascunse până acum.

Tigrii pot fi buni oameni de echipă dacă sunt lăsați să se organizeze singuri înainte să se implice în activități de grup. Ei au mereu nevoie să vorbească în oglindă cu ei înainte să se integreze într-un grup.

 

ADVERTISEMENT