Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 mai 2022. Bivolii fac sacrificii de dragul celor dragi

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 mai 2022: Bivolii vor face tot mai multe sacrificii pentru cei dragi. Cu alte cuvinte, vor începe să se pună pe locul doi.
21.05.2022 | 10:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2329 mai 2022 Bivolii fac sacrificii de dragul celor dragi
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 mai 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 23-29 mai 2022 aduce vești extraordinare pentru câțiva nativi, în timp ce unii vor fi puși la treabă și s-ar putea simți ceva mai obosiți.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 mai 2022

Efectele Eclipsei de Lună care a avut loc de curând se vor resimți în zodiacul chinezesc abia din 23 mai 2022. Bivolii vor învăța arta sacrificiului. Se vor pune în plan secund și vor încerca să îi ajute pe cei din jur, pe oamenii care au nevoie de mai multă atenție sau, după caz, chiar de un impuls financiar.

ADVERTISEMENT

Șobolanii trec prin tot felul de stări care mai de care mai confuze. Nu sunt tocmai în apele lor. Certurile la locul de muncă sunt la tot pasul.

Maimuțele visează cu ochii deschiși la tot felul de lucruri și întâmplări. Astrele le trag de mânecuță și le îndeamnă să acționeze pentru dorințele lor, mai ales că sunt avantajate în acest an. Iepurii își vor vindeca anumite răni sufletești pe care le poartă de ceva vreme cu ei.

ADVERTISEMENT

Dragonii își pierd răbdarea odată cu trecerea timpului. Dau tot ce au mai bun de la ei în a face pace printre prieteni care nu se înțeleg, însă la un moment dat se satură să mai fie mediatori.

Tigrii se disciplinează

Șerpii se trezesc cu tot felul de facturi neachitate, de datorii despre care nu au fost înștiințați. Trebuie să scoată bani și din piatră seacă!

ADVERTISEMENT

Tigrii devin mai disciplinați, mai organizați în activitățile lor de zi cu zi. Pot fi o inspirație pentru cei care nu știu de ce să se apuce în viață.

Oile din zodiacul chinezesc au tot felul de dileme. Săptămâna această vine mai degrabă cu întrebări profunde decât cu răspunsuri. Cocoșii, în schimb, respiră ceva mai ușurați. Au o perioadă fantastică din punct de vedere amoros. Nu e exclus ca doamnele născute în această zodie să fie cerute în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Mistreții, Caii și Câinii au un destin comun. Cele trei zodii sunt forțate de împrejurări să își depășească limitele din punct de vedere profesional și o vor face cu brio!

ADVERTISEMENT