ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Dragonii au probleme la muncă

Autor: Dan Suta | 21.11.2020 | 11:20
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Dragonii au probleme la muncă
Zodiac chinezesc săptămâna 23-29 noiembrie 2020. Foto: chinesenewyear.net

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2020: Dragonii vor avea parte de tot felul de probleme la locul de muncă din cauza felului în care aleg să comunice cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Bivolii vor avea parte de o săptămână destul de liniștită din toate punctele de vedere, contrar aștepărilor pe care le-au avut până acum. Unele lucruri se rezolvă de la sine.

Dragonii sunt puși pe harță la locul de muncă, iar lucrurile tind să degenereze dacă insistă foarte mult pe anumite subiecte. Vor avea de confruntat o serie de situații neplăcute.

Zodiac chinezesc: săptămâna 23-29 noiembrie 2020

Șobolanii din zodiacul chinezesc au parte și ei de câteva discuții serioase la serviciu, unele care vizează banii pe care îi primesc lună de lună.

ADVERTISEMENT

Șerpii sunt în culmea fericirii. În săptămâna cuprinsă între 23 și 29 noiembrie, toate lucrurile le vor merge ca pe roate.

Maimuțele sunt supuse unor examinări continue din partea vieții. Parcă tot așteaptă punctul culminant al unor evenimente din viața lor ce par a nu avea sfârșit.

Mistreții află adevăruri dureroase despre anumite persoane în care și-au pus toată încrederea și descoperă că în unele privințe intuiția lor a funcționat foarte bine.

ADVERTISEMENT

Oile cad la pace cu persoane din familie, Câinii sunt triști și debusolați

Cocoșii dau tot ce au mai bun pentru a-i face fericiți pe cei din jur, doar că spre finalul săptămânii îi cuprinde un sentiment de dor, un soi de nostalgie.

Iepurii sunt puși pe investigat. Au tot felul de suspiciuni cu privire la persoana iubită, dar își vor da seama că majoritatea dintre ele sunt doar gândiri paranoice.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc vor avea o săptămână benefică în primul rând din punct de vedere financiar. Au de tras mult, dar și de oferit celor din jur.

Oile din zodiacul chinezesc cad la pace cu persoane din familie cu care nu erau în relații tocmai bune. E o săptămână magică.

ADVERTISEMENT

Câinii sunt destul de supărăcioși, așa că este indicat să fie tratați cu foarte multă atenție. Nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții lor.

Tigrii din zodiacul chinezesc primesc bani și cadouri în săptămâna dintre 23 și 29 noiembrie și fac la rândul lor o serie de bucurii celor din jur.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!