Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Perioadă plină de succes pentru două zodii

23.11.2020 | 10:24
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2329 noiembrie Perioada plina de succes pentru doua zodii
Zodiac chinezesc pentru marți, 19 ianuarie 2021. Două zodii sunt încercate în plan amoros. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 23-29 noiembrie anunță o perioadă plină de succes pentru câteva zodii, în timp ce altele vor avea de trecut peste anumite provocări. 

Potrivit înțelepților din Orient, unele zodii vor avea o săptămână liniștită și se vor bucura de momente frumoase în viața personală. Unele probleme își vor găsi rezolvarea și pot apărea noutăți care să-i surprindă pe nativi.

ADVERTISEMENT

Unele zodii vor începe să facă lucruri noi și să-și urmeze pasiunile de care nu au avut timp până acum. Află de a FANATIK ce îți pregătesc astrele pentru această săptămână.

Zodiac chinezesc: săptămâna 23-29 noiembrie, pentru fiecare zodie

Șobolan

Cunoști oameni noi și te împrietenești cu ei destul de repede. Un cerc social mai larg te poate ajuta în viața profesională. Este posibil să întâlnești o persoană pentru care ai sentimente romantice, iar la sfârșitul săptămânii desfășori activități pentru care nu ai avut suficient timp.

ADVERTISEMENT

Bivol

Trebuie să ai mai multă grijă la persoanele din jurul tău. Sunt puțini cei care te susțin și sunt de partea ta, dornici să te ajute atunci când ai nevoie. Nu mai reflecta atât de mult la problemele personale și oferă-ți un weekend în care ai parte doar de relaxare și de activități care să-ți reîncarce bateriile.

Tigru

Ai succes în plan profesional datorită unor proiecte care s-au dovedit a fi de succes. Nu lua decizii majore în această perioadă pentru că s-ar putea să te afli sub influența unor impulsuri de moment. La sfârșitul săptămânii ai parte de o surpriză din partea unei persoane apropiate.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai câteva întâlniri și discuții la locul de muncă pentru viitoare colaborări. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să nu intri în conflicte cu superiorii sau colegii de la birou ca să nu ai probleme. Dacă nu ai o relație, sfârșitul săptămânii ți-ar putea aduce șanse de reușită în plan sentimental.

Dragon

Ai parte de tensiuni minore la locul de muncă, însă mijlocul săptămânii îți aduce succes profesional și venituri financiare pe măsură. Nu lucra mai mult decât îți permite energia și rezervă-ți weekend-ul pentru relaxare și activități împreună cu familia.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se anunță schimbări la serviciu, fie că este vorba de o mutare într-un alt departament sau o promovare. Inițial, această poziție nu va fi pe placul tău, însă îți ia doar câteva zile să te acomodezi. Sfârșitul de săptămână se anunță unul potrivit pentru întâlniri romantice.

Cal

Amâni anumite activități de mai mult timp și acum ar fi momentul perfect să te apuci de ele și să încerci să le duci la bun sfîrșit, Primești o veste bună de la un membru al familiei și rezolvi câteva probleme mai vechi cu care te confrunți.

Capră/ Oaie

Ai multă energie săptămâna aceasta și te gândești să faci schimbări prin locuință sau chiar să lucrezi suplimentar pentru  strânge mai mulți bani. Poate vei începe un nou proiect care să-ți aducă beneficii în plan profesional.

Maimuță

Vrei să-ți îndeplinești câteva obiective pe care le tot amâni de mai mult timp. Este timpul să treci la acțiune și să te ocupi de ele ca să nu-ți pară rău mai târziu. Nu este exclus să apară o sumă mare de bani spre sfârșitul săptămânii, pe care o vei pune deoparte.

Cocoș

Ai multe idei săptămâna aceasta și simți cum inspirația își face de lucru. Nu doar la locul de muncă îți pui la treabă spiritul creator, dar și atunci când te ocupi de hobby-urile tale. Ar trebui să te ocupi mai mult de tine și să petreci timp cu familia sau cu partenerul de viață.

Câine

Urmează câteva schimbări în plan personal și te așteaptă provocări ce o sa par imposibile, dar vei trece peste ele mai repede decât îți imaginezi. Cere ajutorul persoanelor de lângă tine și nu uita să să-ți acorzi atenția pe care o meriți. Primești o veste neașteptată la sfârșitul săptămânii.

Mistreț

Îți rezolvi câteva probleme pe care le amâni de mai mult timp și apar noi oferte de muncă pe profilul tău. Alege-o pe cea care ți se pare cea mai potrivită pentru tine și nu ezita să ceri sfaturile celor dragi. Spre sfârșitul săptămânii te întâlnești cu o persoană importantă.

ADVERTISEMENT