Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 mai 2021. Șobolanii sunt în centrul atenției

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 mai 2021: Află cele mai importante previziuni ale horoscopului asiatic.
22.05.2021 | 10:00
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2430 mai 2021 Sobolanii sunt in centrul atentiei
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 mai 2021. Foto: askastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc din săptămâna 24-30 mai 2021 aduce o serie de momente spectaculoase pentru unii nativi. Cei care vor fi în centrul atenției sunt Șobolanii. Le merge atât de bine încât pot stârni invidii.

Șobolanii dau lovitura pe toate planurile chiar de luni, iar asta poate trezi multă rumoare în jurul lor. Cei tineri au șanse uriașe să devină celebri.

ADVERTISEMENT

Dragonii sunt extrem de concentrați asupra planurilor profesionale și continuă să peticească pe ici, pe colo. Nu sunt mulțumiți de cum arată proiectele lor așa că s-ar putea chiar s-o ia de la capăt cu treaba.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 mai 2021

Maimuțele se simt destul de tensionate și nu înțeleg de unde vine agitația lor. S-ar putea să aibă anumite premoniții, să prevadă pe bune niște evenimente.

ADVERTISEMENT

Șerpii din zodiacul chinezesc își dedică tot timpul iubirii. Vor să cucerească pe cineva și pun la cale un plan minuțios pentru asta.

Caii sunt nehotărâți și iau tot felul de decizii care i-ar putea costa pe termen mediu și lung. Lipsa unui confort financiar îi împinge la soluții nu tocmai plăcute.

ADVERTISEMENT

Câinii nu sunt nici ei în apele lor în perioada următoare. Sunt predispuși la conflicte pentru că încep să își piardă răbdarea cu anumite persoane.

Mistreții sunt plini de energie. Sunt extrem de bucuroși să vadă că munca lor este apreciată, iar asta le dă multă încredere în forțele lor.

ADVERTISEMENT

Bivolii definitivează niște proiecte de care nu depinde doar viitorul lor, ci și al familiei. Cei care au copii mici să se gândească la un plan bine pus la punct căci s-ar putea să își schimbe domiciliul. Munca îi poartă peste tot.

Oile din zodiacul chinezesc au parte în săptămâna 24-30 mai 2021 de întâlniri importante în urma cărora pot semna contracte avantajoase financiar. Să fie foarte atente la clauze.

Iepurii vor să se elibereze

Iepurii nu mai tac și își exprimă sentimentele cu orice risc. Ajung la concluzia că uneori este bine să fii vehement și să îți asumi inclusiv vociferările celor apropiați. Vor să se descătușeze de anumite gânduri.

Tigrii sunt prinși între ciocan și nicovală în cercul lor de prieteni. Trebuie să o facă pe mediatorii într-un conflict destul de neplăcut.

De cealaltă parte, Cocoșii sunt ei înșiși parte a unui conflict din cauza banilor. Se poate termina destul de urât.

 

ADVERTISEMENT