Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022. Șobolanii, urmăriți de greșelile trecutului

Previziuni astrologice pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022: ce ne rezervă zodiacul chinezesc pe final de lună? Șobolanii au sentimente amestecate.
23.10.2022 | 13:33
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2430 octombrie 2022 Sobolanii urmariti de greselile trecutului
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022 vine cu tot felul de gânduri, de trăiri, de emoții rare pentru mulți nativi.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 octombrie 2022

Șobolanii retrăiesc anumite evenimente ale trecutului pe care acum le înțeleg diferit. Unii încep să își ierte anumite greșeli făcute demult, în timp ce alții nu se pot împăca ideii că puteau face lucrurile diferit.

ADVERTISEMENT

Mistreții vor încheia luna octombrie pe plus. Trag linie și ajung la concluzia că eforturile lor nu au fost în van. Câinii sunt plini de energie. Vor să fie peste tot, să se implice în tot felul de activități. Astrele le recomandă să nu se grăbească în a lua anumite decizii. Timpul e de partea lor.

Bivolii conștientizează că nu există succes fără compromis, așa că iau în calcul să strângă mai mult din dinți. Maimuțele, în schimb, au nevoie de relaxare, de distracție. Simt nevoia să se bucure de viață mai mult.

ADVERTISEMENT

Caii zodiacului chinezesc traversează o săptămână destul de complicată sufletește. Vinerea le aduce o veste proastă. Cocoșii pun piciorul în prag. Nu mai acceptă să fie luați în derâdere de oameni care nu-i cunosc.

Cupidon le-a pregătit ceva Iepurilor

Cât despre Iepuri, pentru ei Cupidon a pregătit o surpriză interesantă. Trebuie doar să lase porțile inimii deschise. Șerpii fac niște achiziții importante. Au noroc la bani.

ADVERTISEMENT

Dragonii încep un nou drum din punct de vedere profesional. Nu vorbim neapărat de schimbarea locului de muncă, ci poate de un nou rol pe care îl vor avea la actualul job.

Tigrii se responsabilizează mai mult ca niciodată. Au atâta ambiție încât pot stârni niște invidii.

ADVERTISEMENT

Oile recuperează timpul pe care nu l-au putut petrece cu persoanele dragi. Sunt mai apropiați de familie și de prieteni. Vor să se revanșeze pentru toată perioada în care au fost absenți din viețile anumitor oameni.  Multe dintre Oi se gândesc și la niște cadouri pentru copii sau părinți.

ADVERTISEMENT