Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021. Șobolanii ajung pe culmile disperării

23.01.2021 | 10:15
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2531 ianuarie 2021 Sobolanii ajung pe culmile disperarii
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021, Șobolanii ar cam trebui să fie cu ochii în patru căci disperarea ca unele lucruri să fie rezolvate urgent va crește.

Șobolanii sunt cei mai afectați din punct de vedere astrologic în zodiacul chinezesc pentru săptămâna cuprinsă între 25 și 31 ianuarie 2021. Vor fi puși în situații deloc confortabile și vor fi nevoiți să răspundă unei serii întregi de reproșuri legate de activitățile lor recente.

ADVERTISEMENT

Iepurii au o săptămână mai bună decât cea care a trecut, asta dacă ne uităm la relaționarea cu cei din jur. Pe plan profesional, e posibil ca unele lucruri să scârțâie din motive obiective, deci nu trebuie să se panicheze, căci nu e din cauza lor.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 ianuarie 2021

Dragonii întâlnesc persoane interesante alături de care sunt gata să pornească la un nou drum în viață, iar perspectivele sunt promițătoare.

ADVERTISEMENT

Mistreții fac tot posibilul să îi ajute pe cei din jur, dar ajung la concluzia că binele cu forța nu e cea mai bună soluție.

Maimuțele au parte de tot felul de evenimente plăcute care le vor pune într-o lumină bună în raport cu prietenii și colegii de muncă.

ADVERTISEMENT

Caii sunt pe… cai mari! Persoanele născute sub acest semn primesc vești bune de unde nu se așteptau, în timp ce Câinii încep să își lingă singuri rănile, conștienți fiind de o alegere proastă pe care au făcut-o.

Tigrii sunt leneși, Cocoșii se lovesc de birocrație

Șerpii își caută locul și menirea și găsesc câteva răspunsuri interesante care îi vor ajuta în dezvoltarea lor personală.

ADVERTISEMENT

Tigrii pierd vremea aproape toată săptămâna. Pur și simplu nu au chef de nimic și vor doar să se relaxeze, să depună cât mai puține eforturi.

Cocoșii și Oile din zodiacul chinezesc sunt puse pe treabă. Se pare că săptămâna care vine îi poartă aproape pe aceleași drumuri. Atât Cocoșii cât și Oile au de încheiat tot felul de treburi organizatorice și se vor lovi de interminabilele cotloane ale birocrației.

Bivolii sunt prudenți în luarea unor decizii extrem de importante și este foarte bine că acționează cu tact.

 

ADVERTISEMENT