Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 iulie 2022. Șerpii au parte de probleme cu banii

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 25-31 iulie 2022 aduce câteva greutăți pentru foarte multe persoane. Cine și ce are de pătimit în perioada următoare?
23.07.2022 | 10:39
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2531 iulie 2022 Serpii au parte de probleme cu banii
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 25-31 iulie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 25 și 31 iulie 2022 le aduce Șerpilor din zodiacul chinezesc mai multe probleme cu banii. Trebuie să învețe să facă mai multe economii, să nu se mai aventureze în tot felul de cheltuieli nejustificate.

Zodiac chinezesc pentru perioada 25-31 iulie 2022: Dragonii întâlnesc pe cineva aparte

Nu doar Șerpii pot avea probleme cu banii în perioada care urmează. Vizați sunt și cei născuți în zodia Oaie. Oile horoscopului asiatic au de făcut câteva alegeri destul de complicate, pentru că trebuie să împace unele necesități cu plăcerile de zi cu zi. Nu pot acoperi toate dorințele pe care le au.

ADVERTISEMENT

Cât despre Dragoni, aceștia vor cunoaște o persoană cu totul specială, pe cineva care le poate schimba perspectivele de viață. Maimuțele au o perioadă ceva mai aglomerată.

Își fac tot felul de planuri, unele mai realiste, altele ceva mai fanteziste. Doar de ele depinde cum vor evolua lucrurile la nivel profesional. Dacă au încredere în intuiția lor, vor avea numai de câștigat.

ADVERTISEMENT

Mistreții duc multe bătălii la nivel amoros. Apar certuri cu sufletul lor pereche, iar discuțiile aprinse ar putea duce la o ruptură definitivă.

Iepurii pornesc pe un drum nou

Câinii și Caii au un destin comun în perioada 25-31 iulie 2022. Cei născuți sub aceste semne zodiacale primesc niște vești plăcute din străinătate. Unii dintre ei ar putea începe o viață nouă peste hotare.

ADVERTISEMENT

Iepurii pornesc pe un nou drum, ca o inițiere spirituală. Au multe de învățat din experiențele care vor urma. Bivolii sunt puși pe fapte mari. Vor să îi impresioneze pe cei din jur, în special pe cei din familie. Fac tot felul de cadouri, organizează evenimente, pun la cale multe surprize.

Șobolanii și Tigrii au o săptămână ceva mai grea din punct de vedere profesional. Discuțiile aprinse de la locul de muncă nu pot fi, din păcate, evitate.

ADVERTISEMENT

Cocoșilor li se arată tot felul de șanse pentru un trai mai bun cu un efort mai mic. Nu trebuie să rateze trenul care poposește în gara lor.

ADVERTISEMENT