Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021. Bivolii și Mistreții o iau de la zero

24.04.2021 | 10:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 26 aprilie  2 mai 2021 Bivolii si Mistretii o iau de la zero
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 aprilie - 2 mai 2021. Foto: the-sun.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021, Bivolii și Mistreții vor avea ocazia să o ia de la zero, iar de data asta norocul va fi de partea lor.

Săptămâna cuprinsă între 26 aprilie și 2 mai va fi una de aur pentru câteva semne zodiacale, mai ales pentru cele care până acum nu au prea avut noroc la bani.

ADVERTISEMENT

Bivolii și Mistreții sunt, de departe, cei mai avantajați în perioada care urmează, O vor lua de la zero din punct de vedere profesional și se vor simți în largul lor mai mult ca oricând de la începutul anului.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 aprilie – 2 mai 2021

Cocoșii sunt puși pe făcut schimbări în casă și se gândesc la tot felul de achiziții. Au parte de momente frumoase pe care le petrec în familie.

ADVERTISEMENT

Maimuțele dau tot ce au mai bun și primesc anumite încurajări care le vor ajuta din punct de vedere profesional.

Șobolanii poartă anumite dialoguri importante cu prietenii și descoperă câteva adevăruri care nu le cad tocmai bine.

ADVERTISEMENT

Cât despre Tigrii, pentru ei săptămâna este una excelentă din toate punctele de vedere. După o perioadă cu coborâșuri tot mai mari, răsare și soarele pe strada lor.

Dragonii au o perioadă bună pe plan amoros

Câinii muncesc din greu și sunt mai hotărâți ca niciodată să își schimbe locul de muncă. Primesc niște oferte interesante.

ADVERTISEMENT

Caii fac anumite modificări în programul lor de activități la mijlocul săptămânii și asta deoarece apar anumite evenimente neprevăzute cărora trebuie să le facă față din mers.

Șerpii continuă să fie pe o pojghiță subțire de gheață și au nevoie de mai multe încurajări ca niciodată.

Dragonii au parte de momente interesante din punct de vedere amoros. Dau dovadă de mai multă maturitate și reușesc să își dea seama în sfârșit de ce fel de persoană au nevoie lângă ei.

Oile și Iepurii au parte de tot felul de aventuri și se bucură să vadă că viața lor nu este deloc plictisitoare. Iepurii s-ar putea să călătorească pe neașteptate în interes de serviciu.

 

ADVERTISEMENT