Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021. Mistreții au parte de câștiguri importante

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 iulie - 1 august 2021: Mistreții au parte de câștiguri substanțiale și de revelații pe plan sentimental.
24.07.2021 | 10:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 26 iulie  1 august 2021 Mistretii au parte de castiguri importante
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021, Mistreții vor avea partea de tot felul de câștiguri și de momente unice.

Mistreții găsesc lucruri importante de făcut pentru liniștea lor sufletească și au parte și de câștiguri bănești. Vor avea suficientă inspirație și suficientă disponibilitate să înceapă proiecte noi, să investească în afaceri care se anunță promițătoare.

ADVERTISEMENT

Bivolii au o atitudine oscilantă când vine vorba despre anumiți prieteni. Nu sunt foarte deschiși, ba chiar vor evita aglomerările. Suspiciunile lor pot avea legătură în legătură cu o infidelitate pe care nu știu cum să o verifice.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 iulie – 1 august 2021

Șerpii pun umărul la treabă și devin un exemplu pentru cei din jur. Se strofoacă pentru ca totul să iasă ca la carte. Își doresc ca munca lor să fie recunoscută.

ADVERTISEMENT

Dragonii deslușesc niște mistere și sunt foarte încântați să-și confirme niște bănuieli.

Cât despre Maimuțe, acestea tind să facă noi schimbări în mediul în care trăiesc. Unele achiziționează mobilier nou sau își schimbă complet garderoba.

Oile din zodiacul chinezesc simt că se luptă cu morile de vânt. Nu sunt mulțumite de anumite răspunsuri pe care le primesc din partea colegilor de muncă.

ADVERTISEMENT

Șobolanii dau de oameni invidioși

Șobolanii au de-a face cu oameni invidioși. Trebuie să deschidă bine ochii și să își cântărească fiecare mișcare, fiecare pas.

Câinii renunță la anumite vise pentru a fi aproape de cei dragi. Sacrificiile pe care le fac acum vor fi răsplătite de soartă.

ADVERTISEMENT

Iepurii se implică în conflicte care nu le aparțin și se transformă în victime colaterale.

Tigrii fac niște pariuri pe care le pot câștiga dacă nu se precipită în luarea anumitor decizii. Poartă în cârcă prea multe responsabilități și vor să se mai scape de unele dintre ele, însă contează cum o fac.

Caii au foarte mare grijă la ceea ce spun public. Sunt reticenți în dialogurile sincere pe care le cer niște străini din partea lor. Nu se deschid oricui.

Cocoșii stau pe un butoi de pulbere. Simt nevoia să se exprime cât mai tranșant posibil pentru a nu mai lăsa loc de intrepretări. Există și câteva bucurii pentru ei. Primesc niște sume de bani pe care unii le datorau de mult timp.

 

ADVERTISEMENT