Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Bivolii sunt dezamăgiți de prieteni

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 septembrie - 2 octombrie 2022: Bivolii nu au o perioadă tocmai ușoară. Ce se întâmplă cu Câinii?
25.09.2022 | 11:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 26 septembrie  2 octombrie 2022 Bivolii sunt dezamagiti de prieteni
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 septembrie - 2 octombrie 2022. Foto: wemystic.com
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022, Bivolii vor fi dezamăgiți de prietenii lor după ce descoperă o serie de bârfe și minciuni spuse despre ei.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Bivolii au o săptămână în care le va veni, metaforic vorbind, să se dea cu capul de pereți. Au tot felul de încercări de trecut, mai ales în sfera relațională. Le va prinde bine această perioadă, căci își vor da seama de ce fel de oameni ar trebui să se înconjoare pe viitor.

ADVERTISEMENT

Dragonii au un plan de bătaie pentru a se îmbogăți, însă le lipsește inspirația. Ajutorul poate veni de la persoana iubită sau un coleg de muncă.

Șobolanii sunt mai chitroși în săptămâna care urmează. Țin foarte mult de banii pe care îi au și nu se aventurează financiar.

ADVERTISEMENT

Caii zodiacului chinezesc continuă în linia binecunoscută, și anume a tace și a face. Nu sunt foarte comunicativi, dar sunt eficienți și cooperanți la locul de muncă.

Câinii trimit tot felul de adrese instituțiilor statului sau chiar băncilor pentru a rezolva niște chestiuni care nu le lasă loc de liniște.

ADVERTISEMENT

Mistreții își redobândesc liniștea

Maimuțele sunt pregătite pentru un nou început, atât profesional, cât și sentimental. Dau dovadă de înțelepciune și anduranță.

Cocoșii o fac pe cocoșii cu cine nu trebuie. E o perioadă destul de solicitantă și se simt cu nervii la pământ.

ADVERTISEMENT

Iepurii, Oile și Tigrii, în schimb, au o săptămână excelentă pe plan sentimental. Toate planetele se aliniază în special în favoarea lor.

Cât despre Mistreți, aceștia își regăsesc echilibrul după o perioadă destul de încercată, cu probleme în familie. Se dezmeticesc nițel și descoperă ce au de făcut pentru a evita alte cumpene.

Șerpii trag lozul norocos și îi cam ignoră pe toți. Se bucură în tihnă de noile lor succes, ba chiar persiflându-i pe ceilalți. Nu trebuie să uite că întotdeauna funcționează karma!

ADVERTISEMENT