Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022. Mistreții și Iepurii intră în certuri cu cei dragi

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022: Mistreții și Iepurii vor intra foarte ușor în conflicte cu persoanele apropiate. Nu sunt în apele lor.
25.06.2022 | 10:16
Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 iunie  3 iulie 2022 Mistretii si Iepurii intra in certuri cu cei dragi
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 iunie - 3 iulie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022, Mistreții și Iepurii nu vor avea o perioadă tocmai ușoară.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022

Cei doi nativi sunt puși în încurcătură, iar unele persoane cu care pot intra în conflicte foarte ușor fac parte chiar din familie. Ideal ar fi să numere până la zece și să inspire adânc înainte să spună ceva ce ar putea fi regretat.

ADVERTISEMENT

Maimuțele trebuie să ia decizii foarte importante înainte de o mare schimbare care se anunță în viața lor. Vor fi nevoite să fie cu un pas în fața celorlalți. Dragonii se implică în tot felul de activități. Dau dovadă de o rigurozitate ieșită din comun, cucerindu-i pe toți cei din jurul lor.

Cocoșii se rup de anumite cercuri sau prietenii toxice. Au nevoie de o reașezare sufletească, de un restart din toate punctele de vedere. Bivolii au mult talent, iar acesta va ieși la iveală în cele mai potrivite momente. Acești nativi vor fi în centrul atenției toată săptămâna.

ADVERTISEMENT

Șobolanii, confuzi pe plan sentimental

Șobolanii și Caii au o perioadă un pic mai complicată din punct de vedere emoțional. La capitolul dragoste apar tot felul de provocări, tot felul de situații care accentuează și mai mult confuzia din sufletul lor.

Câinii au o săptămână plină de muncă. Sunt solicitați din toate părțile, căci oamenii din jur își dau seama de priceperile lor. Oile din zodiacul chinezesc au parte de câștiguri financiare substanțiale, mai ales de miercuri încolo.

ADVERTISEMENT

Toate deciziile pe care le iau sunt în favoarea bunăstării lor monetare. Cât despre Tigrișori, aceștia sunt puși pe șotii, însă trebuie să fie atenți cu cine glumesc. Nu toată lumea are simțul umorului!

Șerpii sunt puși în situații neplăcute de către o persoană dragă. Un anumit secret nu va mai putea fi ținut la nesfârșit. Lucrurile încep să iasă la suprafață și le-ar putea fi afectată imaginea.

ADVERTISEMENT