Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Mistreții și Șerpii primesc bani

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021: Mistreții și Iepurii sunt favorizați financiar.
25.09.2021 | 10:56
Zodiac chinezesc pentru saptamana 27 septembrie  3 octombrie 2021 Mistretii si Serpii primesc bani
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021, Mistreții și Șerpii vor avea parte de surprize plăcute din punct de vedere financiar.

Șerpii intră într-o săptămână în care vor vedea că munca lor este apreciată așa cum merită. Pot fi ridicați în grad la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Cât despre Mistreți, aceștia au șansa de a pune mâna pe o sumă consistentă de bani. Banii pot veni din sure pe care nu le pot intui. Surprizele se țin lanț pentru acești nativi.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Caii din zodiacul chinezesc au un debut de octombrie numai bun pentru împăcări. Sunt încurajați de astre să se apropie de cei față de care au păstrat o distanță nemeritată până la final.

ADVERTISEMENT

Câinii își fac tot felul de prieteni noi. Sunt puși pe fapte mari și îi ajută pe cei din jur la nevoie. Vor fi cei mai de încredere în perioada următoare.

Dragonii duc anumite bătălii la locul de muncă. Viziunea lor nu este împărtășită de toată lumea, fapt pentru care se pot isca certuri destul de aprinse.

ADVERTISEMENT

Bivolii devin ceva mai temperamentali și nu acceptă anumite condiții în colaborările lor. Sunt extrem de vocali și s-ar putea să obțină ce își doresc.

Cocoșii descoperă câteva adevăruri care le pot schimba complet percepția despre cei din jur. Unii oameni s-au dovedit a fi falși cu ei, iar pentru asta nu există iertare în ochii acestor nativi. Pregătesc un plan de răzbunare.

ADVERTISEMENT

Maimuțele muncesc pe rupte

Maimuțele sunt extrem de concentrate pe muncă și aproape că își neglijează viața de zi cu zi. Trebuie să se ferească de suprasolicitarea organismului, chiar dacă ele sunt capabile să reziste ore în șir fără pauză.

Iepurii au multe drumuri de făcut pentru că trebuie să rezolve câteva chestiuni ce țin de birocrație. E o săptămână în care nervii vor fi întinși la maximum.

Tigrii pun cap la cap anumite informații și trag concluzii de care depinde viitorul lor până la sfârșitul acestui an. Se poate spune că este o săptămână decisivă pentru ei mai ales din punct de vedere profesional.

Șobolanii au parte de 7 zile în care multe regrete le vor da bătăi de cap. Devin extrem de melancolici. Oile au o săptămână în care vor fi foarte active și nu vor avea timp de cei dragi.

 

ADVERTISEMENT