Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Șobolanii trec prin dușuri reci

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie 2021: Șobolanii vor trece prin obstacole din care vor avea multe de învățat.
26.06.2021 | 10:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 28 iunie  4 iulie 2021 Sobolanii trec prin dusuri reci
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 28 iunie -4 iulie 2021, Șobolanii vor trece prin tot felul de situații care mai de care mai solicitante.

Șobolanii au o săptămână destul de grea. Vor trece prin câteva dușuri reci și vor începe să realizeze ce trebuie să schimbe din punct de vedere profesional. Vin câteva reproșuri la adresa lor.

ADVERTISEMENT

Tigrii se focusează asupra carierei mai mult ca oricând. Au nevoie de timpul lor, de spațiu și de încurajări. Săptămâna este bună pentru cei cu o imaginație bogată.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021

Creativitatea este și de partea Oilor în perioada 28 iunie – 4 iulie 2021. Acești nativi vor începe să construiască lucruri importante din care vor face și bani frumoși. Sunt avantajați, așadar, artiștii născuți sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc duc anumite bătălii cu demonii din interiorul lor. Vor fi într-o luptă între Bine și Rău din care nu se știe cine va câștiga.

Mistreții sunt destul de mulțumiți de cum evoluează viața lor. Nu au parte de cine știe ce surprize în săptămâna care urmează. Toate lucrurile se desfășoară normal.

ADVERTISEMENT

Câinii fac eforturi uriașe pentru a se integra în noi cercuri sociale. Li se deschid tot felul de uși noi și ar fi bine să profite de atenția care li se acordă.

Șerpii nu sunt în apele lor. Pășesc pe nisipuri mișcătoare. Trebuie să fie extrem de atenți la tot ceea ce spun și fac. Multe din acțiunile lor pot avea repercusiuni asupra celor din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Bivolii rezolvă probleme, Maimuțele le creează

Dragonii o țin într-o continuă petrecere. Problemele dispar brusc pentru ei. Se simt foarte bine înconjurați de oameni la fel de energici și dornici de aventură cum sunt ei.

Bivolii sunt toată săptămâna pe telefoane. Rezolvă niște probleme de la distanță și sunt angrenați în niște proiecte din care se pot îmbogăți.

Iepurii sunt cuprinși de tot felul de stări, de la melancolie la angoase. Nu știu ce vor de la viață și asta îi tulbură nițel, mai ales la începutul săptămânii.

Maimuțele se supune regulilor doar dacă le sunt bine explicate. Devin destul de rebele în relațiile cu cei din jur. Vor avea câștig de cauză deoarece pun mereu întrebările la care adversarul nu s-a gândit.

Cocoșii renunță la anumite obiceiuri și obiecte vechi pentru a face loc noului în viața lor. Se reinventează.

 

ADVERTISEMENT