Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie. Perioadă negativă pentru relații sentimentale

27.09.2020 | 13:25
Zodiac chinezesc pentru saptamana 28 septembrie  4 octombrie Perioada negativa pentru relatii sentimentale
Zodiac chinezesc pentru marți, 19 ianuarie 2021. Două zodii sunt încercate în plan amoros. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 28 septembrie – 4 octombrie aduce numeroase probleme pe plan sentimental, unele semne zodiacale punând capăt relațiilor de dragoste din cauza conflictelor și tensiunilor din ultima perioadă.

Marii înțelepți din Orient transmit că este o perioadă ideală pentru schimbări și începerea unor noi proiecte. Unii nativi schimbă macazul și pornesc în necunoscut, în timp ce alții se concentrează pe trecut.

ADVERTISEMENT

Citește în rândurile de mai jos previziunile detaliate pentru fiecare semn zodiacal în parte. FANATIK îți aduce evenimentele și întâmplările pentru fiecare zodie.

Zodiac chinezesc pentru intervalul 28 septembrie – 4 octombrie, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

Săptămâna debutează cu conflicte în plan sentimental. Se cere maximă prudență și răbdare, nu-ți pierde calmul din orice nimic. Pe plan profesional mai ai de muncă pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus, nu abandona lupta.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nu ezita să-i spui partenerului de viață ce sentimente ai. Nu mai sta pe gânduri și discută sincer despre ce te neliniște-te în sânul familiei. Nu este un moment bun pentru luarea unor decizii radicale.

Tigru

Planuri peste clanuri. Așa se anunță perioada următoare. Nu ești capabil să iei nicio decizie importantă și amâni încă o dată schimbarea locului de muncă. Ia atitudine și nu te lăsa călcat în picioare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Aventura în necunoscut, pe un drum nebătătorit, te va face să vezi complet diferit lucrurile. În sfârșit, apreciezi acele aspecte ignorate până acum. Provocările nu vor întârzia să apară.

Dragon

Adori să fii la comandă, să dai mereu ordine, dar acum se cere să faci un pas în spate. Privește de pe margine ce se întâmplă în jurul tău și concentrează-te mai mult pe viața de familie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai tot ezitat să iei o decizie definitivă legat de partenerul de viață. Nu mai tărăgăna lucrurile, relația nu mai merge de mult cum ar trebui. Ar fi cazul să puneți punct, nu este un capăt de țară.

Cal

Îngrijorări în privința banilor. Muncești din greu, dar tot ai senzația că nu ai de ajuns. Aspirațiile tale înalte nu te lasă să dormi și să te ocupi de tine. Ia o pauză și mergi undeva unde să te deconectezi de la tot.

Capră / Oaie

Ai nevoie de o doză de încredere în forțele proprii. Cere sfatul prietenilor sau persoanelor apropiate, nu trebuie să fii singur în luarea unor decizii importante. Nu uita că cei dragi te vor sprijini necondiționat.

Maimuță

Te confrunți cu unele probleme financiare. Nu este un moment bun pentru a le ignora. Achită-ți facturile și datoriile, fii la zi cu toate dările. Numai așa vei putea să dormi liniștit cu capul pe pernă.

Cocoș

Pentru a avansa în carieră este nevoie de cursuri și perfecționare. Fii independent și nu te urca în barca celorlalți. Mergi pe drumul tău, indiferent cât de greu ar fi acesta. Speranța moare ultima!

Câine

Nu încerca să fii ceea ce nu ești. Fii natural și lumea va roi în jurul tău. Profită de umor și imaginație pentru a atrage de partea ta oameni care să te iubească și să te aprecieze. Fă-ți propriul traseu.

Mistreț

Săptămâna aduce influențe negative asupra iubirii. Ai senzația că nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Nu mai pune virgulă, ar fi bine să iei punct.

ADVERTISEMENT