Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022. Maimuțele și Mistreții sunt pe val!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 august - 4 septembrie 2022: Mai multe semne zodiacale vor avea parte de o perioadă de neuitat, dar care vine și cu câteva provocări.
27.08.2022 | 10:43
Zodiac chinezesc pentru saptamana 29 august  4 septembrie 2022 Maimutele si Mistretii sunt pe val
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 august - 4 septembrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022 aduce motive de bucurie în special pentru Maimuțe și Mistreți.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022

Maimuțele și Mistreții vor bifa succes după succes, atât în viața amoroasă, cât și pe planul profesional. Au de cucerit o lume întreagă și o vor face cu ușurință. Se vor folosi de toate atuurile lor.

ADVERTISEMENT

Bivolii au o perioadă ceva mai tristă. Pot afla niște lucruri neplăcute despre o persoană la care țin foarte mult. Cineva le-a trădat încrederea de curând.

Șerpii sunt puși pe fapte mari, așa că vor porni într-o aventură financiară din care vor ieși cu niște câștiguri chiar de luni. Săptămâna se încheie cu o vacanță improvizată.

ADVERTISEMENT

Șobolanii pun mai mult preț pe cuvântul dat. Nu vor să îi dezamăgească pe ceilalți, așa că vor fi mai atenți la fiecare gest și frază.

Câinii duc dorul anumitor perioade din viața lor. Unii dintre ei se pot întoarce pe niște meleaguri care le amintește de copilărie.

ADVERTISEMENT

Caii își fac loc peste tot

Iepurii fac pace cu anumiți dușmani. Vor să nu se mai implice în conflicte și să își vadă de treaba lor. Cocoșii primesc niște daruri importante de la cineva din familie, poate chiar o rudă care se întoarce în țară de peste hotare.

Caii din zodiacul chinezesc au un început de toamnă promițător. Dau din coate și își fac loc acolo unde vor să ajungă. Sunt extrem de ambițioși.

ADVERTISEMENT

Dragonii și Oile dictează mersul lucrurilor la locul de muncă. Ei dau tonul, iar ceilalți îi urmează numaidecât. Vor întâlni tot felul de persoane interesante, oameni care le vor împărtăși gândurile.

Tigrii sunt ceva mai rezervați în săptămâna cuprinsă între 29 august și 4 septembrie 2022. Acești nativi nu vor să le spună tot ce fac oamenilor din jurul lor. Păstrează aerul misterios întrucât pregătesc ceva major, ceva uluitor. Vor oferi o surpriză de proporții mai ales în a doua jumătate a lunii septembrie!

ADVERTISEMENT