ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 mai 2021. Dragonii deslușesc anumite mistere

Autor: Dan Suta | 01.05.2021 | 10:53
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 mai 2021. Dragonii deslușesc anumite mistere
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 mai 2021. Foto: express.co.uk

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 3-9 mai 2021, Dragonii vor afla anumite răspunsuri la câteva întrebări care îi măcinau destul de tare în ultima vreme. Vor desluși un mare mister ce îi poate ajuta sufletește, îi poate face să prospere în viitor.

ADVERTISEMENT

Dragonii se află sub impactul unor descoperiri importante de care va depinde viitorul lor. Au suficientă inspirație să facă toate schimbările pe care voiau să le facă de mai mulți ani.

Șobolanii au parte de o săptămână destul de incomodă din punct de vedere financiar. Au făcut anumite cheltuieli nejustificate de Paște, iar acum regretă.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 mai 2021

Bivolii devin melancolici și reiau anumite legături cu persoane cu care nu au mai vorbit poate chiar din copilărie. Vor îngropa multe securi ale războaielor.

ADVERTISEMENT

Maimuțele se simt pregătite pentru ultimul asalt pe care trebuie să îl facă în schimbarea pe care au început-o de câteva luni.

Mistreții iau decizii importante din punct de vedere profesional și sunt imbatabili la locul de muncă. La ei este pâinea și cuțitul în săptămâna care urmează.

Câinii se revanșează față de cei care i-au ajutat

Cocoșii sunt extrem de romantici și se gândesc să facă o surpriză partenerului de viață. Vor petrece clipe minunate alături de sufletul lor pereche.

ADVERTISEMENT

Șerpii sunt puși pe glume, dar nu toată lumea gustă umorul lor. Trebuie să fie foarte atenți cu cine își trag șireturile.

Tigrii recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut în trecutul lor. Este o săptămână a iertării, a împăcării.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc primesc niște informații de la persoane aflate în străinătate. Vor avea parte de momente frumoase în familie.

Câinii sunt recunoscători față de oamenii care i-au ajutat în ultima vreme, iar în săptămâna ce vine vor pregăti și ei o surpriză, un ajutor pe care oamenii din jurul lor îl merită.

ADVERTISEMENT

Caii și Iepurii au oarecum un destin comun. Amândoi se vor concentra asupra carierei și au multe drumuri de făcut. Se vor lovi de tot felul de probleme birocratice.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!