Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022. Maimuțele, Mistreții și Cocoșii sunt vedetele acestei perioade

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022: află toate previziunile horoscopului asiatic. Trei zodii sunt extrem de norocoase.
01.10.2022 | 16:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 39 octombrie 2022 Maimutele Mistretii si Cocosii sunt vedetele acestei perioade
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022. Foto: cosmopolitan.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022 le aduce lucruri bune în special Mistreților, Cocoșilor și Maimuțelor.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3-9 octombrie 2022

Maimuțele, Mistreții și Cocoșii au în față 7 zile de care trebuie să profite din plin. Vor fi puși în situații din care au doar de câștigat. Doar cei care nu vor dori nu vor gusta din succes.

ADVERTISEMENT

Maimuțele sunt cele care îi vor inspira și pe cei din jur, pe cei care nu au curajul să ia taurul de coarne, să facă anumite alegeri.

Șerpii sunt extrem de entuziasmați de anumite vești pe care le primesc de peste hotare. Unele dintre provocările lor vor fi depășite cu brio.

ADVERTISEMENT

Câinii și Caii au un destin comun în săptămâna cuprinsă între 3 și 9 octombrie. Ambele zodii vor avea parte de împăcări surprinzătoare.

Decid să îngroape securea războiului și să se focuseze de acum înainte mai mult pe nevoile lor. Nu vor mai pune la suflet orice șicană.

ADVERTISEMENT

Bivolii fac tot felul de înțelegeri secrete, ca și cum ar complota împotriva cuiva. Trebuie să fie cu băgare de seamă și asta pentru că unele persoane s-ar putea să se prindă de planul lor.

Iepurii și Oile semnează hârtii importante

Șobolanii și Tigrii vor să își surprindă partenerul de viață cu tot felul de declarații care mai de care mai siropoase. Acești nativi ar trebui să schimbe tactica deoarece persoana iubită nu mai crede doar în vorbe. E cazul să treacă la fapte.

ADVERTISEMENT

Iepurii și Oile pot încheia niște contracte avantajoase din punct de vedere financiar. Totuși, ar face bine să citească din scoarță în scoarță hârtiile pe care le semnează. Unele clauze le pot veni de hac mai târziu!

Dragonii sunt într-o perioadă ceva mai liniștită. Se relaxează mai mult. Reușesc să se detașeze de probleme. Vor fi ajutați să evite anumite necazuri și de persoanele de care se înconjoară. Au noroc de prieteni sinceri.

ADVERTISEMENT