Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021. Bivolii sunt norocoși

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 august - 5 septembrie 2021: Bivolii vor avea noroc în tot ce își propun. 
29.08.2021 | 10:10
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 august - 5 septembrie 2021. Bivolii sunt norocoși
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 august - 5 septembrie 2021. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc cel pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie, mai multe zodii vor păși  cu bine în toamna acestui an.

Bivolii vor fi puși în tot felul de situații care mai de care mai provocatoare, în urma cărora vor demonstra că flerul lor nu dă greș, Norocul este de partea lor indiferent ce decizie iau.

Dragonii recuperează un anumit timp pierdut și se pun pe picioare din punct de vedere financiar. Li se pot restitui datorii de care au și uitat.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021

Caii și Câinii au oarecum același destin în săptămâna 30 august – 5 septembrie. Li se vor oferi șansa de a demonstra un adevăr extrem de important.

Cât despre cei născuți în zodia Tigru, aceștia vor cuceri pe toată lumea cu carisma lor. Sunt extrem de pregătiți pentru a se face remarcați și conștienți de importanța lor.

ADVERTISEMENT

Cocoșii se pot trezi în conflicte destul de mari. O vorbă spusă prost ori pe un ton nepotrivit îi poate pune în situații destul de complicate.

Mistreții nu au o perioadă roz

Maimuțele au o săptămână în care atenția cade pe gestionarea relațiilor personale. Pot da lecții celor din jur în legătură cu felul în care ar trebui să se poarte în anumite contexte de criză.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc fac ce fac și ajung în gura lupului. Trebuie să fie atente cui își deschid sufletul. Nu toată lumea le acceptă poveștile, iar unii oameni ar putea profita de vulnerabilitățile lor.

Șerpii au o perioadă destul de bună pe plan sentimental. Săptămâna le aduce o iubire nouă celor tineri. Totul decurge frumos pentru ei.

ADVERTISEMENT

Șobolanii vor să înnoiască totul în jurul lor. Vor arunca lucrurile vechi, își schimbî tabieturile, iar unii chiar își fac prieteni interesanți.

Iepurii recurg la tot felul de tertipuri pentru a-i convinge pe cei din jurul lor că merită să le acorde atenție. Planurile lor secrete nu pot fi descoperite de nimeni, deocamdată. E o săptămână învăluită în mult mister.

ADVERTISEMENT

Mistreții nu sunt în apele lor. Pot apărea tot felul de probleme din cauza obtuzității cu care uneori se raportează la necazurile celorlalți. Puțină empatie nu le-ar strica, mai ales că tot ei se plâng apoi că nu sunt înțeleși de alții.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri