Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Maimuțele au un nou început în viață

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Maimuțele încep o nouă viață, iar Tigrii au succes în toate!
28.01.2023 | 16:29
Zodiac chinezesc pentru saptamana 30 ianuarie  5 februarie 2023 Maimutele au un nou inceput in viata
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 30 ianuarie și 5 februarie 2023 va fi una decisivă pentru multe persoane, conform zodiacului chinezesc.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Maimuțele vor avea parte de un nou început. Își vor schimba, treptat, stilul de viață ajungând acolo unde și-au dorit în ultimii doi ani. Singura lor problemă este să țină în frâu stresul.

ADVERTISEMENT

Bivolii au în față șapte zile decisive pe plan profesional. Alegerea pe care o fac în special în intervalul 2-4 februarie le va marca tot restul anului.

Șerpii au tot felul de planuri noi. Se decid greu cu privire la viața lor sentimentală. Ajutorul vine de unde nu se așteaptă. Unii se pot despărți, alții se îndrăgostesc.

ADVERTISEMENT

Cocoșii continuă curățenia în lista lor de prieteni. Încă mai descoperă trădători în oameni la care au ținut enorm. Lucrurile se vor schimba radical pentru ei.

Iepurii se pun pe primul loc, pentru prima oară după mult timp. Au de-a face cu proiecte care le ocupă tot timpul.

ADVERTISEMENT

Tot ce își propun Tigrii le iese din prima!

Câinii trebuie să fie mai atenți la micile greșeli pe care le fac la locul de muncă. Unele dintre ele pot fi costisitoare.

Caii recurg la tot felul de tertipuri pentru a atrage de partea lor persoane cu care au mari dorințe. Au în minte niște afaceri aparent promițătoare, doar că nu au cine să se alieze.

ADVERTISEMENT

Tigrii sunt într-o perioadă efervescentă a vieții lor. Tot ce își propun le iese din prima. Același lucru putem spune că va fi valabil și pentru Șobolani. Acești nativi au învățat foarte mult din greșelile trecutului. Acum știu pe care dintre ele să nu le mai repete.

Mistreții simt nevoia unei pauze. Vor să se relaxeze mai mult, să petreacă timp cu ei înșiși. Au ajuns la o maturitate care ar putea stârni niște invidii în jurul lor. Acționează cu cap și iau decizii bune.

Dragonii se trezesc cu tot felul de informații pe care trebuie să le pună cap la cap. Au un rol de detectiv în următoarea săptămână.

Oile, în schimb, sunt ceva mai detașate de toate veștile care circulă în jurul lor. Au o stare de zen pe care nimeni nu o poate strica.

ADVERTISEMENT