Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie. Dragonii și Iepurii dau de greu

29.11.2020 | 16:43
Zodiac chinezesc pentru saptamana 30 noiembrie  6 decembrie Dragonii si Iepurii dau de greu
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 30 noiembrie – 6 decembrie, Dragonii și Iepurii vor avea parte de câteva situații destul de tensionate.

Dragonii află lucruri neplăcute despre anumite persoane în care au avut încredere deplină. Cade cortina și descoperă că au fost mințiți și cineva s-a jucat cu sinceritatea lor.

ADVERTISEMENT

Iepurii au parte de probleme la locul de muncă. Nu se mai simt în largul lor deloc și sunt pe punctul de a claca. Lucrurile devin tot mai complicate și în comunicarea cu familia.

Zodiac chinezesc 30 noiembrie – 6 decembrie 2020

Șerpii din zodiacul chinezesc sunt dispuși să depună și mai multe eforturi pentru a fi acceptați în anumite cercuri de prieteni. Se simt singuri mai ales acum pe timpul iernii.

ADVERTISEMENT

Câinii au parte de o săptămână plină de evenimente pozitive. Veștile bune vin chiar de mâine.

Oile din zodiacul chinezesc duc tot felul de războaie în interiorul lor și sunt pregătite să renunțe la anumite lucruri, la comoditate, la confort, pentru a se cunoaște mai bine. Sunt dispuși să forțeze limitele.

ADVERTISEMENT

Cocoșii nu sunt în apele lor, iar miercuri s-ar putea să se trezească într-un scandal destul de mare, culmea, implicându-se cu scopul de a face pace.

Maimuțele au o săptămână liniștită

Maimuțele sunt destul de liniștite și învață să facă față situațiilor provocatoare de la locul de muncă reacționând rapid și inteligent.

ADVERTISEMENT

Bivolii pun mare preț pe relațiile cu colegii de la locul de muncă, însă în săptămâna care urmează acestea s-ar putea deteriora din cauza unor conspirații de care află târziu. Nu totul e ceea ce pare.

Tigrii au capsa pusă pe mai multe persoane, iar zilele care vor urma le vor dedica răzbunării. S-ar putea să nu le iasă planul.

Șobolanii continuă să dea vina pe ceilalți pentru greșelile făcute de ei, însă nu ține la nesfârșit această fugă de responsabilitate.

Mistreții din zodiacul chinezesc au parte de revelații din punct de vedere spiritual. E o săptămână dedicată credinței și descoperirii de sine.

Caii sunt foarte efervescenți, cum s-ar spune, sufletul petrecerii, iar în perioada cuprinsă între 30 noiembrie și 6 decembrie vor fi în centrul atenției pentru lucruri pozitive.

 

ADVERTISEMENT