Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022. Dragonii își ating țelurile

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022: Dragonii se redresează într-un fel în care nimeni nu ar fi crezut și își ating o serie de țeluri. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
02.04.2022 | 10:00
Zodiac chinezesc pentru saptamana 410 aprilie 2022 Dragonii isi ating telurile
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022, Dragonii sunt pe cai mari!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 aprilie 2022

Acești nativi vor reuși să își atingă anumite obiective pe care le credeau ratate și sunt din ce în ce mai motivați să le arate tuturor că nu e doar gura de ei atunci când își propun ceva.

ADVERTISEMENT

Maimuțele vor avea o săptămână prielnică pentru a lega noi relații de amiciție sau, cine știe, chiar de prietenie. Tigrii pun accentul pe făcut bani. Găsesc tot felul de noi resurse și le demonstrează oamenilor că se pot obține sume frumoase din activități care pot fi la îndemâna oricui.

Cocoșii vor vorbi mult la telefon în perioada următoare. Vor fi foarte prezenți pe canalele moderne de comunicare și nu de drag, ci pentru că sunt nevoiți din cauza jobului. Câinii reușesc să mai scape de anumite defecte transformându-le în calități. Renasc din propria lor cenușă.

ADVERTISEMENT

Iepurii se reinventează

Caii din zodiacul chinezesc comunică mai bine cu cei din jur. Încep să lase de la ei în discuțiile în contradictoriu care pot porni cu cei mai vârstnici din familie. Mistreții se pun în tot felul de situații complicate sau, cum s-ar zice, se leagă la cap fără să-i doară. E o perioadă cu suișuri și coborâșuri mai ales pe plan profesional.

Bivolii se reunesc cu persoane dragi din viața lor și încep să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Vor avea multe de învățat de la rudele lor. Șobolanii fac un pas în spate, realizând că s-au aventurat într-o situație pe care nu o pot gestiona până la capăt căci nu au banii necesari. Nu ar strica să mai facă niște economii.

ADVERTISEMENT

Șerpii duc dorul unei anumite perioade din viața lor. Devin extrem de nostalgici după niște vremuri. Iepurii și Oile se vor reinventa, mai ales dacă vorbim despre nativii care își folosesc foarte mult creativitatea pentru a-și câștiga pâinea de zi cu zi.