Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 iulie 2022. Bivolii au noroc în dragoste

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 iulie 2022: Bivolii vor avea mare noroc în dragoste în prima săptămână completă a lunii lui Cuptor. Vești bune primesc și celelalte zodii.
02.07.2022 | 10:48
Zodiac chinezesc pentru saptamana 410 iulie 2022 Bivolii au noroc in dragoste
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 iulie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 4-10 iulie 2022, Bivolii vor avea tot felul de motive de bucurie, mai ales dacă vine vorba de iubire.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 iulie 2022

Pentru acești nativi ai horoscopului asiatic, dragostea bate la poarta inimii undeva la mijlocul săptămânii. Trebuie doar să se lase purtați de mrejele iubirii. Dragonii, în schimb, sunt la polul opus. Aceștia ar putea pune capăt unei relații care nu funcționează de ceva vreme. Deci să o ia de la zero sufletește.

ADVERTISEMENT

Maimuțele sunt prinse într-o agitație în care pot scoate la iveală o serie de calități pe care nimeni nu le-a remarcat până acum. Maimuțele se simt foarte bine în haos. Cât despre Tigrișori, aceștia au o perioadă un pic mai liniștită. Vor să își audă gândurile, așa că nu e exclus ca unii dintre ei să se retragă undeva în natură, departe de forfota orașului.

Cocoșii primesc bani din surse neașteptate. Se pun la curent cu toate informațiile de care au nevoie pentru ea obține un contract important, poate chiar unul bancar. Mistreții recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut față de o persoană dragă și vor să o repare de data asta.

ADVERTISEMENT

Șobolanii, puși în situații conflictuale

Șobolanii sunt puși în situații conflictuale la locul de muncă. Vor, nu vor, trebuie să ofere niște explicații. Dacă apelează la calea diplomației, s-ar putea să aibă câștig de cauză. Șerpii au o perioadă ceva mai grea. Stresul își pune amprenta asupra stării lor psihice. Au nevoie de relaxare.

Oile din zodiacul chinezesc reușesc să se impună în niște discuții purtate în familie. Iepurii, Câinii și Caii devin nostalgici. Cei trei nativi vor avea o perioadă în care mintea lor va zburda ba în trecut, ba va imagina un viitor mult prea idealist.

ADVERTISEMENT

Au nevoie de noi stimuli, de noi resurse de energizare, de mai multă vitalitate. Pot apărea unele regrete în legătură cu ce nu au făcut în trecutul lor.