Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021. Cocoșii primesc daruri

03.04.2021 | 10:15
Zodiac chinezesc pentru saptamana 511 aprilie 2021 Cocosii primesc daruri
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021, Cocoșii vor primi tot felul de cadouri din partea celor dragi. Au parte de momente extrem de interesante pe plan profesional.

Cocoșii vor fi în centrul atenției toată săptămâna. Vor primi numai complimente și vor avea parte de surprize din partea celor apropiați. Lucrurile se vor schimba în bine pentru cei care s-au plâns că au o viață monotonă.

ADVERTISEMENT

Mistreții pun mare preț pe atmosfera de la locul de muncă, unde încearcă să fie împăciuitori. Vor fi extrem de încrezători în rolul lor de mediator.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021

Maimuțele au o săptămână a evoluțiilor din toate punctele de vedere. Se cunosc mai bine, învață o serie de lucruri despre oamenii din jur și pornesc pe un drum nou profesional.

ADVERTISEMENT

Tigrii nu sunt în apele lor. Sunt puși pe ceartă din prima zi a săptămânii și se fac foarte ușor remarcați negativ.

Iepurii aleg să facă tot felul de gesturi pentru anumite persoane, pentru a le impresiona, dar realizează că acestea nu au efectul scontat și renunță.

ADVERTISEMENT

Câinii clachează în fața persoanei iubite și trebuie să repare anumite greșeli. Sunt extrem de implicați în anumite activități casnice, chiar dacă nu se descurcă așa cum trebuie.

Caii din zodiacul chinezesc au parte de o săptămână… culturală. Se vor axa foarte mult pe studii, pe îmbogățirea cunoștințelor și vor descoperi că au anumite veleități artistice.

ADVERTISEMENT

Dragonii au parte de mult noroc

Șobolanii și Șerpii au o săptămână destul de grea din punct de vedere financiar. Anumite datorii bat la ușa lor și trebuie să facă față unei gestionări economice care se anunță destul de dură.

Bivolii se refugiază în tot felul de activități domestice și vor să fie cât mai izolați de restul lumii, în timp ce Oile din zodiacul chinezesc simt o nevoie mai acută de socializare. Se vor simți din ce în ce mai pregătiți pentru dialoguri incomode, dar constructive.

Dragonii au parte în săptămâna 5-11 aprilie de noroc în tot ce își propun. Vor fi cu ochii în patru și vor profita de fiecare ocazia pe care o vor primi de la viață.

ADVERTISEMENT