Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Maimuțele și Mistreții au o perioadă de aur!

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022 vine cu aspecte interesante pentru fiecare zodie. Ce ne rezervă astrele?
03.12.2022 | 17:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 511 decembrie 2022 Maimutele si Mistretii au o perioada de aur
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 5 și 11 decembrie 2022 va fi una destul de bună pentru multe persoane, conform zodiacului chinezesc. Iată previziunile horoscopului asiatic!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 decembrie 2022

Dragonii pornesc pe un drum nou, din punct de vedere profesional. Talentele lor, unele moștenite, ies abia acum la iveală.

ADVERTISEMENT

Maimuțele și Mistreții au cea mai bună săptămână, poate din a doua jumătate a anului. Tot ce își propun le iese imediat, iar asta s-ar putea să stârnească niște invidii, niște clevetiri în jurul lor.

Șerpii nu sunt în cea mai bună pasă a lor. Dau dovadă de infantilitate când abordează subiecte ce pot fi sensibile în cuplu și, pentru asta, sunt taxați de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Iepurii se concentrează prea mult pe aspectele negative ale vieții lor, în loc să vadă ce le merge. Și sunt multe lucruri care funcționează!
Tigrii sunt destul de confunzi toată săptămâna. Decid una dimineața, iar seara se răzgândesc. Asta poate duce la tensiuni!

Bivolii au un talent foarte mare în a face bani pocnind din degete, praxctic. Chiar de luni s-ar putea să le intre în cont niște sume pe care nu le preconizau.

ADVERTISEMENT

Câinii și Cocoșii au un destin comun în următoarele șapte zile. Amândoi trebuie să facă un pas în spate pentru a-și asigura un viitor fără probleme.

Oile află un adevăr tulburător

Caii pot afla un adevăr ce le tulbură nițel liniștea. Au ghinionul (sau norocul) să dea și de niște persoane care le scot în față niște adevăruri neconvenabile.

ADVERTISEMENT

Oile sunt mai responsabile față de săptămâna trecută. Ele reușesc să se integreze mai bine în cercurile profesionale noi. Au idei acceptate din prima de cei din jur și sunt văzute ca niște modele de urmat.

Șobolanii au săptămâna împărțită în două din punct de vedere afectiv: în prima parte îi cuprinde o melancolie, o nostalgie, ceva spre o ușoară depresie. Apoi, în a doua parte a săptămânii, se pun pe picioare, văd, în sfârșit, ce e bun în viața lor și renasc din propria cenușă precum Pasărea Phoenix.

ADVERTISEMENT