Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. Cocoșii își pierd răbdarea cu oamenii

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iulie 2021: Cocoșii își vor pierde răbdarea cu oamenii din jurul lor.
03.07.2021 | 10:47
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. Cocoșii își pierd răbdarea cu oamenii
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. Foto: dribbble.com
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 5-11 iulie 2021, Cocoșii vor fi destul de irascibili. Lucrurile nu vor ieși așa cum își vor planifica ei, iar asta îi va scoate din sărite.

Cocoșii sunt prinși pe picior greșit încă din prima zi a săptămânii. Sunt destul de pisălogi cu cei din jur, iar asta le poate aduce multe probleme. Își vor pierde răbdarea încet ceilalți cu ei, dar și ei cu cei care nu răspund provocărilor lor.

Mistreții sunt ceva mai agitați pentru că se află în așteptarea unui răspuns important. Sunt pregătiți pentru momente interesante mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iulie 2021

Dragonii iau parte la tot felul de decizii de grup. De cuvântul lor poate să depindă un proiect.

Maimuțele sunt prinse în tot felul de situații aparent fără ieșire. Dacă sunt mai atente, vor observa că ieșirea este chiar sub ochii lor.

Șobolanii nu sunt pregătiți pentru anumite adevăruri pe care le vor afla despre cei din jur. Viața îi va trece prin niște dușuri reci.

ADVERTISEMENT

Câinii din zodiacul chinezesc reușesc să se detașeze de problemele celorlalți, în sfârșit. Sunt tot mai încrezători în forțele lor.

Oile nu sunt în cea mai bună formă a lor. Au de făcut multe compromisuri pentru a ajunge la liman.

ADVERTISEMENT

Iepurii o iau de la zero

Caii au tot felul de bănuieli și fac pe detectivii. Vor descoperi tot felul de lucruri neplăcute despre persoana iubită. Unii s-ar putea să afle că au fost înșelați.

Iepurii sunt tot mai hotărâți să o ia de la zero. Nu mai cer ajutorul nimănui, ci își asumă singuri fiecare pas.

ADVERTISEMENT

Bivolii au o săptămână în care vor învățat lucruri noi pentru viitorul lor profesional. Pot începe tot felul de activități de care altădată fugeau.

Șerpii sunt puși în situații stânjenitoare în familie. Sunt prinși între ciocan și nicovală. Trebuie să se poziționeze într-o dispută între generații.

ADVERTISEMENT

Tigrii au mare noroc la bani, dar trebuie să fie atenți cum îi folosesc. Ar fi bine să evite cheltuielile nejustificate. Este o perioadă bună pentru investiții de durată. Au tot felul de oportunități pe care ar fi bine să le analizeze cu maximă atenție.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri