Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Șobolanii și Mistreții dau de greutăți

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Șobolanii și Mistreții au o misiune grea de dus la bun sfârșit. Ce pățesc aceștia?
03.06.2023 | 09:29
Zodiac chinezesc pentru saptamana 511 iunie 2023 Sobolanii si Mistretii dau de greutati
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iunie 2023: Șobolanii și Mistreții își dau seama că au făcut promisiuni prea mari celor din jur, unele promisiuni pe care acum nu le pot onora.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iunie 2023

Constrânși de situație, în următoarele 7 zile, cei născuți sub cele două semne ale horoscopului asiatic vor fi nevoiți să o scoată la capăt cu orice preț. Iar când vorbim despre preț, evident că anumite promisiuni implică și bani, bani pe care Șobolanii și Mistreții nu îi au la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Maimuțele sunt pe gânduri toată săptămâna. Pentru ele, urmează o perioadă de meditație, una în care trebuie să ia decizii extrem de serioase pentru viitorul lor. Nu mai pot amâna anumite hotărâri.

Caii se simt în largul lor și încep să fie tot mai independenți atât în relație cât și la locul de muncă. Își câștigă respectul și locul meritat în societate. Câinii, în schimb, sunt pe o pojghiță subțire de gheață în intervalul 5-11 iunie 2023. Au de făcut anumite reparații în relațiile cu cei din jur.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iunie 2023. Cocoșii își expun dorințele în stilul lor caracteristic, fără să mai țină cont și de dorințele celorlalți. Au în față o nouă etapă, una extrem de fructuoasă din toate punctele de vedere. Tigrii sunt ceva mai posomorâți, căci oamenii din jurul lor nu le fac mereu pe plac.

Șerpii au regrete

Șerpii se adună pentru a-și face curajul să recunoască anumite greșeli făcute în trecut. E săptămâna regretelor și a împăcărilor pentru acești nativi, una care le poate schimba perspectivele definitiv.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 iunie 2023: Oile din zodiacul chinezesc au suficientă răbdare, ba chiar ceilalți le invidiază când observă meticulozitatea și lentoarea cu care acționează. Au de muncit la un proiect personal și iau lucrurile treptat, pentru că nu vor să strice totul prin grabă.

Dragonii au tot felul de revendicări în perioada următoare: ba de la autorități, ba de la persoana iubită, ba de la prieteni. Iepurii, pe de altă parte, sunt ceva mai liniștiți în săptămâna 5-11 iunie 2023. Vor să privească totul cu calm, să nu se mai streseze pentru orice.

ADVERTISEMENT

Bivolii vor fi puși pe drumuri, iar unele din plimbările lor vor fi cu bătăi de cap. Birocrația le va da de furcă.

 

ADVERTISEMENT