Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022. Bivolii se însingurează

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022: Bivolii vor să se izoleze, să se gândească la lucrurile pe care trebuie să le rezolve, dar altfel decât au făcut-o până acum.
03.09.2022 | 10:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 511 septembrie 2022 Bivolii se insingureaza
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Săptămâna cuprinsă între 5 și 11 septembrie 2022 va aduce multe soluții pentru rezolvarea tuturor tipurilor de probleme. Unii vor alege să încheie niște capitole meditând singuri, alții vor apela la sprijinul celor din jur, la cei mai apropiați oameni.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 5-11 septembrie 2022

Bivolii din zodiacul chinezesc fac parte din prima categorie. Vor să se izoleze, să își răspundă singuri la anumite dileme, la anumite frământări. Caii aleargă după tot felul de idealuri noi. Sunt mai îndrăzneți, mai pregătiți pentru viață, mai curioși, mai sârguincioși.

ADVERTISEMENT

Câinii trec printr-o perioadă destul de liniștită din punct de vedere amoros. Ajung să simtă și ei ce înseamnă armonia în cuplu și nu au motive să se plângă. Poate doar spre finalul lui septembrie să apară mici divergențe în pereche.

Mistreții se focusează pe noile proiecte în care s-au angrenat chiar fără să se documenteze în prealabil. Prind viteză din mers și învață pe parcurs ce muncesc. Șerpii au destule motive de îngrijorare, mai ales în legătură cu legăturile cu anumiți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

Cocoșii, prinși în certuri

Iepurii devin nostalgici și se implică în tot felul de activități care amintesc de copilăria lor. Tigrii ies la vânat și s-ar putea să facă anumite victime. Cupidon e de partea lor, așa că săptămâna care vine le poate aduce în brațe sufletul pereche.

Maimuțele sunt mai determinate ca niciodată și reușesc să obțină niște obiective pentru care alții trebuie să facă niște eforturi mult mai îndelungate. Devin un exemplu pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Dragonii călătoresc în interes de serviciu și pun la cale tot felul de surprize pentru câteva persoane apropiate. Au de-a face cu oameni cu povești interesante din care au multe de învățat.

Oile și Șobolanii au niște destine comune în perioada care vine. Cei doi nativi trebuie să renunțe la ceva valoros pentru un scop măreț. Cocoșii, în schimb, sunt puși pe ceartă toată săptămâna. De data asta nu vor câștiga duelurile verbale!

ADVERTISEMENT