News

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 mai 2019. Începe o perioadă bună pentru Șobolani

04.05.2019 | 14:01
Zodiac chinezesc pentru saptamana 612 mai 2019 Incepe o perioada buna pentru Sobolani

Astrologii prezintă Zodiacul Chinezesc pentru perioada 6-12 mai 2019. Se anunță o săptămână bună pentru cea mai mare parte dintre nativi, dar cei născuți în zodia Șobolanului vor avea parte de zile cu adevărat excelente, din toate punctele de vedere.

Zodiacul Chinezesc din 6-12 mai. Ce surprize ți-au rezervat astrele

Ne aflăm în anul 2019, care stă sub semnul  Mistrețului de Pământ, ceea ce înseamnă că toți nativii se vor bucura de aspecte pozitive. Se anunță un an cu climat favorabil succesului pe toate planurile. În această perioadă, afacerile vor prospera, chiar dacă va exista și o ușoară tendință de neîncredere în forțele proprii.

Totodată, Mistrețul de Pământ aduce și un puternic sentiment de eliberare, mai ales din punct de vedere sentimental. Motto-ul anului 2019, conform  zodiacului chinezesc este „Trăiește-ți viața din plin”, iar nativii sunt îndemnați să îl urmeze.

Află ce ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc în perioda 6-12 mai
Află ce ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc în perioda 6-12 mai

Șobolan

Se anunță o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Șobolanului. Vă veți bucura de succces pe toate planurile, dar mai ales în viața profesională. Vă așteaptă noi oportunități de care va trebui să profitați din plin. În plan sentimental, persoana iubită v-a pregătit o surpriză plăcută, nu vă rămâne decât să vă bucurați de ea.

Bivol

Ai tendința de a te precipita în aceste zile, de aceea astrologii îți recomandă să eviți luarea unor decizii importante sub imperiul emoțiilor pentru că ai putea avea parte de situații neplăcute. Cântărește cu atenție fiecare pas, înainte de a trece la fapte. Spre sfârșitul săptămânii, vei putea în sfârșit să te relaxezi.

Tigru

Nativii din zodia Tigrului au muncit din greu în ultima perioadă, iar acum este momentul să se liniștească și să profite de tot ce au obținut. Câteva zile de odihnă și relaxare nu ar strica absolut deloc, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

Iepure

Pentru cei născuți în zodia Iepurelui, cheia succesului în aceste zile depinde de gradul de implicare și eforturile pe care sunt dispuși să le facă pentru a-și atinge scopurile. În weekend nu e nevoie să faci planuri, cei dragi s-au ocupat de toate pentru tine. Nu trebuie decât să te relaxezi și să te bucuri de surprizele pe care ți le-au pregătit.

Dragon

Lipsa de încredere în propriile forțe îți va pune probleme în această perioadă. De asemenea, cineva apropiat va avea nevoie de ajutorul tău într-o problemă importantă, așa că nu-i ignora rugămintea. În weekend, viața ta socială se va îmbunătăți și vei avea ocazia să te relaxezi.

Șarpe

Nativii din zodia Șarpelui sunt sfătuiți să nu se grăbească în următoarea perioadă. Cântăriți cu mare atenție fiecare pas, înainte de a acționa. Evitați să vă implicați în dispute inutile, care nu v-ar aduce nimic bun.

Cal

Caii au tendința de a fi nostalgici, însă acum chiar este momentul să lași aceste gânduri deoparte. Trăiește în prezent, concentrează-te pe planurile de viitor, ai puterea să reușești tot ce-ți propui. Nu te lăsa descurajat de atitudinile ostile din partea celor din jur.

Capră/Oaie

Se anunță o perioadă încărcată pentru acești nativi. Ai multe de făcut în aceste zile, însă nu neglija odihna. Profită de weekend pentru a te relaxa și a-ți reîncărca bateriile. Un concert se poate dovedi varainta ideală pentru a uita de griji și probleme.

Maimuță

Astrologii îți recomandă să înțelegi foarte bine motivațiile celor din jur, pentru a nu avea parte de situații tensionate. Chiar dacă ai parte de zile încărcate, în weekend te vei bucura de momente frumoase, alături de persoana iubită.

Cocoș

Următoarele zile se anunță benefice pentru a face diverse aranjamente prin casă, inovări în grădină sau în ceea ce privește întreținerea mașinii. Weekend-ul îți va aduce timp prețios petrecut alături de familie și prieteni.

Câine

Nu ești într-o dispoziție prea bună în aceste zile. Sfatul astrologilor este să eviți discuțiile în contradictoriu, pentru că n-ai reuși altceva decât să te enervezi mai tare decât ești deja. În weekend se așterne totuși liniștea, familia te va ajuta să te relaxezi puțin.

Mistreț

Ne aflăm în anul Mistrețului de Pământ, așa că acesta va avea parte numai de aspecte pozitive, pe toate planurile. La locul de muncă, vă așteaptă noi proiecte prin care să vă rotunjiți veniturile. În viața sentimentală, nu este exclus să întâlniți sufletul pereche, dacă nu sunteți implicat într-o relație.