Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020. Șobolanii și Bivolii sunt puși în situații grele

06.12.2020 | 16:11
Zodiac chinezesc pentru saptamana 713 decembrie 2020 Sobolanii si Bivolii sunt pusi in situatii grele
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020: Șobolanii și Bivolii vor fi puși în tot felul de încurcături și vor fi nevoiți să facă față unor situații destul de tensionate.

Bivolii vor afla niște adevăruri neplăcute despre anumite persoane în care și-au pus mare bază în ultima perioadă. Trebuie să fie mai implicați ca niciodată în restabilirea anumitor adevăruri.

ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt dispuși să renunțe la anumite plăceri personale și asta pentru că vor nimeri în anumite contexte unde trebuie să facă mai multe compromisuri ca niciodată. Vorbim în special de raporturile cu colegii de la locul de muncă.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 decembrie 2020

Dragonii sunt ochi și urechi la tot ce se întâmplă în jurul lor și culeg o sumedenie de informații care îi vor ajuta pe termen lung, mai ales că sunt indeciși cu privire la viitorul lor profesional.

ADVERTISEMENT

Șerpii din zodiacul chinezesc au în săptămâna 7-13 decembrie motive reale de bucurie. Sunt extrem de fericiți să afle că tot ce își propun se poate concretiza mai repede decât se așteptau.

Iepurii dau dovadă de multă bunăvoință în relațiile cu cei din jur și vor fi un exemplu de urmat pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cocoșii au de-a face cu tot felul de situații care mai de care mai ciudate. Fie nu comunică suficient, fie nu comunică așa cum trebuie.

Maimuțele pun la îndoială o serie de lucruri

Maimuțele pun la îndoială anumite decizii luate de partenerii lor de afaceri sau de prieteni și în mâna va fi puterea de a-i întoarce pe cei din jur din drum, căci sunt predispuși la a face greșeli de neiertat.

ADVERTISEMENT

Mistreții recunosc anumite greșeli pe care le-au făcut și sunt implicați din toate punctele de vedere în ceea ce înseamnă munca de echipă. Devin extrem de loiali.

Tigrii din zodiacul chinezesc nu sunt în apele lor în săptămâna care urmează și asta pentru că trecutul revine asupra lor ca o fantomă ce nu le dă pace.

Câinii ajung la capătul răbdărilor în legătură cu concesiile pe care le tot fac persoanei iubite. E timpul să pună piciorul în prag.

Caii din zodiacul chinezesc reușesc să se adune mai mult ca oricând și să facă acele schimbări pentru care nu au avut curajul să miște un deget.

Oile din zodiacul chinezesc sunt vedetele săptămânii! Capătă o notorietate la care nu ar fi visat niciodată.

 

ADVERTISEMENT