Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Mistreții își refac viața

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 iunie 2021: Mistreții vor începe o nouă viață în perioada următoare. Astrele le aduc schimbări uriașe.
05.06.2021 | 08:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 713 iunie 2021 Mistretii isi refac viata
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Foto: womenshealthmag.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 7-13 iunie 2021, Mistreții deci să-și refacă viața sentimentală. Nu sunt singurii pregătiți să o ia de la zero din punct de vedere sentimental.

Săptămâna cuprinsă între 7 și 13 iunie 2021, a doua din această vară, aduce elemente de noutate pentru aproape fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Mistreții decid să depășească o anumită dezamăgire pe care au avut-o în dragoste. Sunt dispuși să cunoască oameni noi, să le dea voie celorlalți să îi cunoască. Unii ar putea începe relații destul de interesante.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 iunie 2021

Oile din zodiacul chinezesc sunt puse pe drumuri aproape toată săptămâna. Au de rezolvat câteva chestiuni birocratice și se văd nevoite să se încarce cu foarte multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Caii rup legăturile toxice care îi țineau pe loc. Ajung la concluzia că nu pot merge mai departe în carieră dacă stau aproape de anumiți oameni.

Câinii încearcă să îngroape securea războiului purtat cu anumite persoane. Vor să devină mai înțelegători, mai empatici, iar dialogul permanent îi ajută să descopere oamenii cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Șerpii au un noroc foarte mare la bani în săptămâna 7-13 iunie. Unii primesc niște datorii mai vechi pe care alții le aveau la ei, în timp ce alți Șerpi câștigă sume mari la jocuri de noroc.

Dragonii vor să devină mai responsabili la locul de muncă. Schimbă tactica și surprind prin capacitatea de a se transforma iar și iar.

ADVERTISEMENT

Șobolanii duc anumite conflicte la un alt nivel. Sunt neiertători și devin extrem de periculoși dacă sunt persiflați. Cel mai bine ar fi să evitați persoanele născute sub această zodie. Nu se află în cea mai bună perioadă a lor și nu sunt tocmai calmi.

Maimuțele devin vulnerabile în zona relațiilor de familie

Iepurii sunt privilegiați în relațiile de prietenie. Oamenii se lipesc de ei și au numai de câștigat de pe urma acestor amiciții. Sunt extrem de fericiți.

Bivolii au de făcut tot felul de alegeri cruciale. De aceste alegeri poate depinde viitorul lor profesional, dar și soarta anumitor oameni din jurul lor.

Cocoșii nu sunt tocmai în apele lor. Află tot felul de bârfe despre ei care îi pun în ipostaze neplăcute. Le piere inclusiv cheful de a mai ieși în oraș.

Maimuțele scapă de anumite griji legate de propria persoană în a doua jumătate a săptămânii. Pe de altă parte, încep să se simtă din ce în ce mai vulnerabile pe planul relațiilor de familie.

Tigrii cunosc o persoană interesantă cu care ar putea porni într-o aventură cum n-au mai trăit niciodată.

 

ADVERTISEMENT