Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 august 2022. Iepurii se simt iubiți

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 august 2022: Iepurii se simt iubiți, Oile au ceva necazuri, iar alte trei zodii din horoscopul asiatic vor da niște lovituri financiare colosale!
07.08.2022 | 10:49
Zodiac chinezesc pentru saptamana 814 august 2022 Iepurii se simt iubiti
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 august 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 8-14 august 2022 este în primul rând despre iubire și bani! Cele două capitole fundamentale vor deveni preocupări pentru mai toți nativii.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 august 2022

Iepurii se numără printre norocoși atunci când vorbim de dragoste. Acești nativi vor fi curtați mai ales spre finalul săptămânii și nu e exclus să își găsească, în sfârșit, marea iubire.

ADVERTISEMENT

Dragonii vor să repară anumite lucruri care nu funcționează în relația lor. Sunt pregătiți pentru un nou început. Șterg totul din memorie și își mai dau o șansă. Cocoșii au o perioadă încărcată profesional, doar că de data asta vor vedea și rezultatele… în bani, deloc puțini!

Câinii au un temperament mai dificil în săptămâna care urmează. Sunt mofturoși, cu greu pot fi înțeleși și tot greu se și deschid. Au nevoie de un timp pe care să-l petreacă doar cu ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Tigrii sunt puși pe alergătură. Au de rezolvat chestiuni birocratice. Maimuțele au o șansă în plus pentru a dovedi de ce sunt capabile la nivel profesional. Este o șansă de care vor profita și pe care o vor fructifica din plin.

Șobolanii, răsfățați de soartă

Caii se refac după o perioadă un mic mai zbuciumată din punct de vedere sentimental. O iubire nouă apare în calea lor vineri.

ADVERTISEMENT

Mistreții, Bivolii și Șerpii primesc vești extraordinare la capitolul bani. Cei trei nativi dau lovitura în domeniul în care activează.

Șobolanii sunt și ei răsfățați de soartă, mai ales dacă vorbim despre cei care își caută neîncetat dragostea. Nu vor mai trebui să caute mult. Ea intră în inima lor miercuri.

ADVERTISEMENT

Oile zodiacului chinezesc au parte de 7 zile ceva mai complicate. Nu trebuie să ignore unele semnalmente pe care le dau organismul.  Poate fi o perioadă bună, însă, pentru împăcări. Dacă nu sunt în relații bune cu cineva, e momentul să îngroape securea războiului. Se vor liniști dacă vor ierta.

ADVERTISEMENT