Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 martie 2021. Dragonii află adevăruri dureroase

06.03.2021 | 10:17
Zodiac chinezesc pentru saptamana 814 martie 2021 Dragonii afla adevaruri dureroase
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 8-14 martie 2021, Dragonii vor afla o serie de adevăruri dureroase care le-ar putea schimba complet perspectivele despre viață.

A doua săptămână din luna martie vine cu o serie de lecții de viață pentru mai multe zodii, iar lucrurile s-ar putea să ia turnuri neașteptate mai ales din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Dragonii descoperă că au fost mințiți în anumite contexte, iar cei pe care îi considerau prieteni se dovedesc a fi persoane nu tocmai loiale. Toate lucrurile pe care le știau capătă acum noi sensuri.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 martie 2021

Șerpii din zodiacul chinezesc duc tot felul de bătălii cu anumiți colegi de muncă și se concentrează asupra impunerii părerilor lor cu orice preț. Pot apărea conflicte destul de mari.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o săptămână în care se vor simți destul de tensionate. Anumite lucruri nu vor mai fi la fel pentru ele și trebuie să se adapteze din mers schimbărilor.

Oile nu sunt nici ele în cea mai bună formă în perioada care urmează. Trebuie să învețe să se raporteze diferit la cei din jur.

ADVERTISEMENT

Câinii și Caii primesc tot felul de oferte interesante pe care trebuie să le analizeze cu atenție. E o perioadă bună pentru schimbarea jobului, dar nu pentru orice fel de job.

Șobolanii se ocupă de sufletul lor

Tigrii renunță la anumite obiceiuri pentru că își dau seama că nu pot continua în același stil de viață.

ADVERTISEMENT

Bivolii devin enigmatici și solitari, iar asta îi intrigă pe cei din jur. În realitate, ei tac și fac, iar la final lumea va avea o surpriză din partea lor.

Șobolanii reușesc să se concentreze mai mult asupra stării lor interioare și trag anumite concluzii benefice pentru viitorul lor sentimental.

Cocoșii sunt pe cai mari în săptămâna care urmează și au parte de tot felul de evenimente interesante, de noi starturi în viață, în timp ce Mistreții trebuie să facă un pas în spate, să recunoască anumite greșeli făcute de-a lungul tmpului pentru a putea continua fără remușcări.

Iepurii au o săptămână dedicată familiei, iubirii, anturajului cel mai apropiat.

 

ADVERTISEMENT