Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Șerpii și Iepurii primesc lovituri grele

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021: urmează câteva zile pline de suspans!
06.11.2021 | 10:36
Zodiac chinezesc pentru saptamana 814 noiembrie 2021 Serpii si Iepurii primesc lovituri grele
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021, mai multe zodii vor trece prin tot felul de momente decisive pentru cariera lor.

Iepurii primesc anumite lovituri grele. La serviciu, se vor poziționa din ce în ce mai greu în anumite conflicte, iar lipsa lor de fermitate s-ar putea să nu îi avantajeze.

ADVERTISEMENT

Nici Șerpii nu stau bine la capitolul profesional. Unii dintre ei s-ar putea trezi cu reproșuri din partea șefilor. Lucrurile nu sunt deloc roz.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021

Dragonii reușesc să se liniștească după o perioadă destul de zbuciumată pe plan sentimental. Tot răul e spre bine, în cele din urmă!

ADVERTISEMENT

Cât despre Maimuțe, ele sunt în centrul atenției toată săptămâna. Unele dintre Maimuțe își pot achiziționa lucruri noi, valoroase, de care trebuie să aibă foarte mare grijă.

Bivolii sunt puși pe fapte mari, dar se vor găsi tot felul de cârcotași în calea succesului lor. Sunt extrem de nemulțumiți de faptul că nu primesc încurajări, dar asta nu îi debusolează, ba chiar îi face mai puternici.

ADVERTISEMENT

Șobolanii află tot felul de adevăruri neplăcute despre anumite persoane la care țin mult. Descoperă că au fost mințiți în situații-cheie din viața lor.

Cocoșii dau o mare lovitură

Oile din zodiacul chinezesc sunt puse pe drumuri. Se lovesc de încrengăturile birocratice și își pot pierde cumpătul.

ADVERTISEMENT

Caii se confruntă cu tot felul de dileme de natură filozofică. Citesc, învață, ascultă. Vor să descopere lumea dintr-o perspectivă cu totul inedită.

Mistreții și Câinii au oarecum un destin comun în săptămâna care urmează. Cele două zodii vor începe relații noi de iubire cu persoane pe care până acum nu le-au văzut mai mult decât prietene.

Tigrii duc niște războaie interioare, iar zbuciumul din sufletul lor s-ar putea să iasă la suprafață când le este lumea mai dragă. Pentru ei, următoarele 7 zile vin cu niște răspunsuri crunte, dar necesare pentru evoluția lor spirituală.

Cocoșii se pun pe treabă și reușesc să îi impresioneze pe cei din jur cu ideile lor geniale. Pentru ei, săptămâna este una perfectă pentru investiții ori pentru demararea unor proiecte profesionale în care ei sunt cei care conduc. Stau foarte bine și la capitolul bani, mai ales joi și vineri.

 

ADVERTISEMENT